metboy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ee hadi kararlaştırsanız artık.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 e hadi ama ciddi ya o kadar laf var iş yok ya[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 beyler saçmalamayın ya niye 23 te bitsin, daha erken bi saate alalım,yer sorunu falan olmaz,nerede olursa olsun,8-9 civarı bi saat olduktan sonra herkes evine döner ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sharky gelemıo 22-23 olmazsada.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet söleyin o zaman ne gün yapalım. Gelen gelsin gelemeyen gelmesin artık yoksa yatacak iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 saat 19.00 ve sonrası benim için her zaman uyar.. her yere de gelirim.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 abi galiba iki kişi yapacaz maçı. ses yok kimseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 gelecez de ayarlasanız artık. hiç olmadı ben pazartesi okula gidince konuşçam kaç paramış falan söylücem.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bostanlı da lunaparkın orda cok gusel bı halı saha var.blackice ben ayarlarım orayı dıyo.$uan sorun var onda pati acılmıo onun dedıklerını yazdım :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 orayı ben de ayarlarım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ayarlayan ayarlayana.o zmn ayarlayın cuma gunu saatı ortak karar verelimde.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 up![signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yalan olur bu maç ;)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lol blind gaza gelip biz yapçaz nerdeyse maçı:)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 evet bostanlıdakı halısahada yapabılırz tabı benım gelmem ıcın once ankaradan donmem lasım =)[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar