codmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 BG2 serisini 2. kez oynamaya karar verdim ve bg2 yi bitirdim şimdi ToBda oynuyorum ancak,daha önce hiç başıma gelmemiş bir bug oldu yada yanlış hatırlıyorum bazı şeyleri..Neyse sorunum şu: Saradushdan sonra gelinen çöldeki şehirde bir adam var işte kızınının ruhunu lich çalmış vs.İşte orda lich i öldürdüm etraftakileri de öldürdüm quest bitti ancak daha önce hatırladığım kadarıyla oradaki 4 seal i açınca lich in mezarı açılıyordu ve içinden Eye of Tyr çıkıyordu (Holy avenger a +1 enchantment ekliyor bu).Paladin karakter olduğundan oldukça önemli bu olay tabi,ancak 4 seal i açıp gelen yaratıkları öldürmeme rağmen mezar ortaya çıkmadı.Hatırlamadığım başka birşey mi yapmam gerekiyor yoksa bug a mı kurban gittim bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bende öyle hatırlıyorum ama sen genede bi faq dan bak www.gamefaqs.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Walkthrough a baktım ama orda sadece questi anlatıyor,sonrası yazmıyor.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 O quest'in başında da bi bug var. Bende Marlowe inn'den çıkamamıştı mesela eve gittiğimde kız yatıyodu Marlowe olmadığından görevi yapamamıştım. Sonuç olarak inşallah Amkethran'a girdiğin zaman oyunu kaydetmişsindir yoksa oyunun mundar oluyo. Ben yeniden başlamıştım.[signature][hline][ quote ]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Hmm kaydım yok orda..Neyse artık gitti eye of tyr..:/[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Böyle durumlarda shadowkeeper diye bi program var baldur editörü, onu kullan. ToB la da çalışıyor. Inventoryne eye of tyr i ekleyebilirsin ordan.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hehe iyi fikir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar