Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Selam, Bir araştırma yapıyoruz da, koşu ile ilgili yaş aralığımız 18-24, spor olarak koşmayı seven, arada koşan vs. varsa bu yaş aralağında linkteki anketi doldurusanız çok sevinirim. 5-10 dakkalık bir şey, uzun değil. http://www.surveymonkey.com/s/Kosu_arastirmasi Ciddi bir şey olduğu için saçma cevaplar vermeyin plöx Teşekkürler. ^__^ edit: arada uplicam guncel başlıklara gelsin diye , kusura bakmayın das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sana yardım olsun diye dolduruyordum ama ağzımıza bişi yaptın Gökhan-kun amma uzunmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 doldur abi doldur, zamanı gelir ben de sana doldururum! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 koşmak hobim değil dedim KKTYBB dedi. hayatımın en kısa anketiyti. TŞK ÖPTMBYE diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sen sürekli bi dolduruyorsun bu aralar boşluklarıma zaten -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 haftada 3 gün falan koşuyorum, doldurdum anketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Gerekli koşullar sağlanmadığından anketimiz burada sona eriyor. Katılımınız için teşekkür ederiz! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 süpersin saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ama ben koşmak hobim e evet dedim de bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Gerekli koşullar sağlanmadığından anketimiz burada sona eriyor. Katılımınız için teşekkür ederiz!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ŞAKA LAN ŞAKA 24 + YI TIKLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 küheylan said: ama ben koşmak hobim e evet dedim de bu çıktı. ya yaştan yalan oluyorsun ya da koşmak hobin değilse? yaşı kaç işaretledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DOLDURUYORUM ŞİNDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahah anket bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kermit said: ne saçma bi anket olmuş lan 18 e tıkladım gerekli koşullar sağlanamadı dedi sizin yapacağınız iş bu kadar olur gökhan ANKET BOZUK DEĞİL GENÇLER arkadaş 24+ işaretlemiş, şaka yapmış. gönül rahatlığı ile yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ulan soruları merak etmiştim öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yaptım anketi. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 21-24 arası vardı sanırım onu işaretledim lan. ama öss de dikkatsizlikten ısparta kazanmıştım bilmiyorum. ehliyet sınavı falan derken alışkanlık da olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Öf ne sıkıcıydı ayh sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de onu işaretledim sonra erkek dedim sonra da hobim değildir dedim çat BYE dedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yaptım tabi bazılarını salladım ama saçmalamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sağlık olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 napae said: Öf ne sıkıcıydı ayh sdffg anket dediğin sıkıcı bir şey zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bişey değil ama asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 internetteki kimse koşmayı sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar