vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 humpty dumpty gördün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi bide şu külotlu çorap gibi bi tayt var onu giyiyolar, yüce isa o an ölmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi bide oyle sisko birinin seni sarmalayip kucaklamasi fln sisko ozguveninin yaninda sisko gereksiz samimiyeti de geliyor sanirsam ben ki yanaklari opusturme rituelini bile sik yapan bir insan degilim, geliyor kucaklamalar opmeler fln. ne bu samimiyette diyemiyorsun o an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 e baska napsin, anca sempatikligiyle ön plana cikarabilir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Pasta said: CthuLhu said: ben de şişkoyum bi 5 senedir, çok farkındayım, kilo vermeye de çabalamıyorum ama oturup ağlamıyorum da. nefret mi ediyorsunuz iğreniyor musunuz lan benden. tayt giyip gezmedikçe problem yok. ama onlar.. onlar.. ühühü geziyolar bugün gördüm bi tane DİZLERİ YOKTU asjkldjasdjklajkld gerçekten çok kötü oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şişkolarla dalga geçenlerin hayattaki tek vasfı zayıf olmak oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şişman alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Only women are fat - peter griffin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 arkadaşlar bu şekilde dalga geçmek eğlenceli hatta ben de gülüyorum okurken ama çok liseli hareketler bunlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hah moralfagler dolar şimdi aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben dalga gecmedim velle. direkt gördügümü söyledim >.< sanki gidip kilolu bi insana MUHAHAHA AZCIK KILO VER LEMS diyoruz irl. bu liseli bi hareket olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hedehodohop said: arkadaşlar bu şekilde dalga geçmek eğlenceli hatta ben de gülüyorum okurken ama çok liseli hareketler bunlar be ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende şişmanım, 110 kiloyum kendinlen barışık olmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hayatımda bi kere 85 kilo oldum 1.5 sene önce filan psikolojim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 zayıfım diye demiyorum şişkoluk çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 reklam iyi ama asıl şu alkolsüz olayına takıldım ben, biranın normali bile hamallıkken alkolsüzünün içilme sebebi ne olaki? gazoz yerine desem olmaz tadı boktan ee nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi biranın tadı güzel be? ben bu alkolsüz olandana denk gelmedim de, bira; tadı güzel olan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 alkolsüz bira cok iyi. icinde alkol olmadigini söylemeyerek kefal avina cikabilirsiniz. -abiiiie kafam cok güzel oldu yaa! - o alkolsüz bira yalniz ;) ben yaptim bi kere ordan biliyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 soylenmis ama cok kiz var ortalikta sempatik sisman modunda dolanan. hatta tanisan seversin moduna bile gireni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vaniLLe said: alkolsüz bira cok iyi. icinde alkol olmadigini söylemeyerek kefal avina cikabilirsiniz. -abiiiie kafam cok güzel oldu yaa! - o alkolsüz bira yalniz ;) ben yaptim bi kere ordan biliyorum sdfg seni küçük sevimli numaracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 modüler psikoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bizim bi tanıdık var. adam gayet eli yüzü düzgün, geliri de iyi falan. ama şişko kızları tercih ediyo. şimdiye kadar bütün sevgilileri şişmandı, yine bulmuş bitane mesela. diyorum abi niye böyle yani. şişmanlar daha sempatik geliyo falan diyo. böyle işte şişman kızlar bu da size moral olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Adamelegelsincilerdenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar