Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LotR: Return of the King

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

heralde herkesle her bölümü bitirmek gerekiyo oyunu tam olarak bitirmek için?
ya da her bölümdeki bütün yaratıkların ölmesi gerekiyo?[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

3ünü lvl 10 yapmayacaksınız sam+gandalf+aragorn+legolas+gimliyi lvl 10 yapınca açılıyor. Birde %93 olmasının sebebi 2 palantir var. LvL kasmak için en iyi bölüm undead kingden sonraki bölüm.[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Sosyal ağlarda paylaş

2 palantiri bitirince %100 oluyor. Saruman's var bide Sauron's o yüzden karıştırmayın forumda okurken.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Zlorwf yanlışın var.

Sauron palantirini açmak için Sam ve Gandalf şart , diğer kişide Aragorn , Legolas veya Gimli olabilir. Toplam 3 yani[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğmi anlamadın sanırım. örnekle açıklıyım

Örnek: Sam,Gandalf ve Aragornu 10 yaparsan açılır Sauron's Palantir.
Yada Sam,Gandalf ve Legolası ya da Sam,Gandalf ve Gimli yi.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu Filli bölümde aragornla oynuyom ne kadar denediysem bi türlü geçemedim ya bi yandan filler i indir bi yandan yoluna orklar çıkıyo sürekli onlarla uraş bi yandan da o nazgul mu witch king mi ne onu öldürmeye vakit yok hepsine birden tam öldürecem ya ork geliyo vuruyo ya filden ok yiyiom kafayı yiyecem imkansız gibi orayı geçmek ya... sağdan soldan fil geliyo zaten :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kamera acılerı cogu yerde ıyı degıl oyun sıf bu yuzden cok zorlasıyor ozellıkle black gatede sırf karızma olsun gelen orklar gozuksundıye bı kamera koymuslar masallah gelmıs orkları goremıyozruz 10 m uzaktakı orka balta sallıyorum.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Path of The King bölümlerinde Legolas olmadan oyun oldukça zor sanırım. Özellikle Pelennor fieldsda[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

aragornla oynamadıkça pek bir sorun yaşamazsınız.
aragornun yanlara doğru vurduğu için adama yanınızı dönüp vurmanız gerktiğinden zor oluyor aragornla. Ama en zewkli char aragorn savaş çığlıkları fln sufer:D[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 26 November 2003 19:54 tarihinde demiş ki:
vallaben gollumdan hep kaçtım enerjim bitince hiç yakalaymıyor,bekliyorum potion çıkmasını sonra uçurumun kenarında bekliyorum dalıyor,o bana dalınca uçurumun kenarından uzaklaşmasına izin vermeden allah ne verdiyse dalıyorum,kolay bence,black gate en sevdiğim bölüm(i have a token to show thee) ama coopla daha güzel oluyor,npcler aptal çünkü,coopta netten oynanamıyor,büyük eksik,çoook büyük,pc için multi geliştirilmeliydi,hatta deathmatch,duel falanda olmalıydı,char seçilbilmeliydi,orc fln bile seçilebilinmelidi işte ozaman süper bir oyun olurdu,klasik olurdu

war of the ring çıktı ozmn onu oynayabilirsin netten[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...