Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Gımmie an axe and a 'ammer and e can kill a pit of ork for killin. Demıs cucenın bırı zamanında[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 biz bitirdik hilesiz arkla co-op oynarken bariz daha kolay oluyor ama checkpoint yok yaw yannız secret code lar açıldı onları yapiyoruz birsey olmuyor ne iş?[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Tnt2 de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Secret kod için Solalt+SolCtrl+SolShift i BASILI tutucaksın. SOnra kodları numpadden diğer 3 tuşu basılı tutarken yazıcaksın.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yaw tamam da olmadı acaba klavye o kadar tusa basınca takılıyor mu annamadım nerede yazacağız ben göreve basliyorum esc e basip menuyu getirp orada yazmaya calisiyorum[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 num lock ne alemde bu sırada?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 arkadaşlar son bölümü geçmenin basit bi yolu var mı?? aşaı itmek çok kasıo ne zmnlar vurabiliom ne zmn vuuramiom anlamadım...[hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla yok bolca kaçtım ben sam'le beraber sıkıştırınca atabiliyorsun aşağı,ona göre paso koşacan..ince bir yol varya oraya çekersen gollumu daha rahat itersin..sam'le birebar köşeye sıkıştırınca sağ tuşa bas devamlı dengesini kaybedince bir daha geçir..sonra space ile götürecen parry tuşunu çok kullanıcan yani son bölüm işte zor :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bu oyunu dl edebilecegimiz bir site?[hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 unlockable featurei açan var ım?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ne ki o?? sauron's palantir mi acaba 3 karakteri level 10 yapınca açılan hayvani zor bir bölüm var ondan bahsediyorsundur belki[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 saol regulus orasını ben de farketmiştim zati:D[hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Ben aragorna ısınamadım ya cok yavas geliyor acıkcası :p en iisi legolas bence zaten film ve kitapta da en cok begendiyim karakter oydu ... asdfsdf[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Sauron's Palantir o . Açmak içinde Sam ve Gandalfı , birde Aragorn,Gimli,Legolas üçlüsünden birini 10 level yapman gerekiyor . Toplam 3 karakteri yani. Pek değcek birşey değil işte oyun %100 bitmiş oluyor o kadar. Oyundaki en güçlü karakter bence kesinlikle Faramir. Legolas hızlı fakat çok az zzarar veriyor vuruşları. Faramir hem legolas kadar iyi okçu(sadece Legolas gibi 3 tane falan birden atamıyor ama tek oku legolasın tek okuna eşit sanırım) hem onun hızına yakın hemde kodumu oturtuyor heh. Tabi Faramir i açmak için oyunun bitmesi gerek.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aman beynimi somurdu bu oyun. odaklanip bakiyorum ekrana basim zonkluyor biraktigimda. neyse 2 bolumcuk kaldi, bitircem bende yakinda -][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 gandalf ile su duvarlı ve merdiven itmeli bolumu bi gecemedim en ileri olarak sol ve sagdan gelen towerları patlattım sagdakini patlatınca solda cıktı ona giderken ortada yediler beni suru seklinde nası yapcam kolayı yok mudur ya ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bende saurons palantir oyunu bitirince açıldı. Ama co-op modunda bitirdik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya delirecem 2 tane crack çektim(bu topicte yazanıda)hala birtek gandaşfla oynanıyor bitek,oyunu çınca zaten videolar başlıyor geçemiyorum o videoları,sonra main menu'ye çıkıp new game diyince yine aynı videolar başlıoyor,yine gandalf2la oynuyorum uyuz oldum.lütfen yardmı edin,hangi crack'i kullandığınız söyleyin lütfen delirecem.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 of olm zaten ilk gandalfla oynuyoruz hikaye geregi ilk bölüm kolay onu hemen geç sonra başlıyor asıl karakter seçme işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bu arada şu filli bölümü geçemedim ya hobbitlerin üstüne filler yürüyor ilkini öldürüyorum ikincisini durduramıyorum nasıl durdururum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 yav sölrsenize :) saol grom,çok makbule geçti,peki videoları geçebilen varmı?illa izlemek zorundamıyız.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 o ilk baştaki videoyu geçemiyorsun ama ilk bölümü geçtikten sonra bi daha o bölümü oynamıcan zati merak etme dier videolarıda bi kere izledikten sonra gecebiliyorsun her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eyvallah grom teşekkür ederim yardımın ve ilgin için.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 öbür tarafa geçecen oradan oklayacan veya ballistalarla vuracan[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sagol faerdun ama dün onu keşfettim şansa dün tüm gece minas tirith te kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar