Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Geçenlerde ML raidlerine başladık fakat kafama takılan 3-4 soru var.Merc char için Ml1 bitirince Battlemaster'ı seçtim battlemasterle banelord arasindaki fark nedir,hangisi merc için daha uygundur serverdeki yüksek Rpli Merclere baktıgımda çoğunda Banelord bulunmakta.Acaba battlemaster seçmekle büyük bir hatami yaptım merak ediyorum.Birde damage konusunda RR mi daha etkili yoksa ML mi ? Bu konulara açıklık getirirseniz çok memnun olurum.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 karaktere bir şeyler kazandıran ML'nin kendisi değil ability'si, dolayısıyla hangi ML'yi bitirdiğin damage açısından bir şey değiştirmiyo, RR gibi bir direkt getirisi yok, abilityler etkiliyo[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Merc defansif bir tank degil, battlemaster biraz gereksiz gibi, banelord ile karsi grubu sikca interrupt edebiliyorsun, onun disinda da gayet kullanisli abilityler var. Respec stone bulursan donmeni tavsiye ederim. Banelord - Battlemaster[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 battlemaster, paladin ve arms lar icin daha kullanıslı. merc gibi classlar icin banelord derim.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yanlış yaptık ozaman :( şimdi ozaman respec stone bulmak lazim.Bunu kullandiğimiz zaman ML'mizdemi resetleniyor ? Ve Her tür respec stone ile oluyormu ? Stone isimleri bilen varsa söyler mi nereden anlıyacaz Full Skill,Tek Skill ve Ra Stone olduklarini alırken elimizde patlamsın yoksa :)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ML abilityleri kaybediyorsun ama XP gitmiyor, yeniden ML XP almak zorunda kalmıyorsun yani, hatta yaptığın ML'ler de duruyor, sadece yeni yolu seçtikten sonra abilityler yenisine göre geliyor ML respec taşının adı Stars of Destiny, ML 3.10'daki Medusa'dan bir veya iki tane düşebiliyor [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Eylül 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yani şunu anladım ben BlackRose yaptigim ML1 den Battlemasterla gelen ilk özellik duracak respec etsem bile fakat respec ile banelordu sectigim için sonraki ml lerde gelecek özellikler banelordun olacak doğru mu ?[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 evet, şöyle; diyelim ki ML5 battlemaster'sın, respec edince ML5 banelord oluyosun, ml abilitylerin banelordunkiler oluyo yani değiştirdikten sonra[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Gene kafamda soru işareti kaldı :) Değiştirdikten sonra Önce aldıgım abilitylerde değişecekmi değişmiyecekmi ? yane yarısı banelord yarısı battlemaster olmiyacak deilmi cok sacma olur öyle olursa :) Sağolun bu arada yardımlarınız için. Bu arada serverler kapalımı bende ne oyun nede camelotherald açılıyor,bilginiz varmı ne zaman gelir eger kapalıysa ? [Bu mesaj Ciguli tarafından 15 Eylül 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 catacombs icin yeni makinalar ekleniyo, bi yandanda sitenin database'i yenileniyo. bu yuzden kapali hem serverlar hem site.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hayır tabi ki öyle yarım yamalak olmuyo, eskileri tamamen gidiyo yenileri geliyo yalnız bunu bizzat kendim yapmadım ben hiç, sadece duyduklarım ve okuduklarım bunlar, respec ettikten sonra yeni ML abilityleri için gidip tek tek ML'leri daha önce yaptığın gibi arbeiter ile konuşman gerekiyo mu bilmiyorum, yani hödöy diye gelip gelmediğinden emin değilim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 pendragonda ml respec eden npc vardi camelot'ta, ben orda respec etmistim ml10 battlermasterdim, adam beni ml10 warlord yapti battlemaster abilityleri gitti warlord abilityleri geldi. ama tabi pendragon orasi, ml respec stonela hic respec yapmadim tahminen o da oyledir. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 İçime serin sular serpildi :-) Kaba Ette Patladı diye Korktum.Zaten doğru düzgün ingilizcemiz yok birdaha git ml yap vs. çok kasar bakalım Star of Destiny kaç para acep bakmak lazım malum serverden servere değişir.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehem... işte onun fiyatı biraz kaba etinde patlayabilir lol ben şahsen respeclere verilen paraya acıyorum :) zaten şurda zar zor birikiyo gidip bilmemkaç platin veriyosun demin değilim tabi fiyatından ama öyle çok ucuz olduğunu da zannetmiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ML respec stone'un adı nedir? Star of Destiny Fiyatı ne civardadır? 5p-20p(Kay için geçerli) Peki ben bu stone u aldım şimdi ne yapıcam camelottaki respec stone u alan npclere mi gideceğim? hayır toa e si dan tekne ile gittiğin adada toa e port olduğun ışıklı port yerinin arka tarafındaki havada duran kırılmış taştan büyük bir yazıt var onun önüne gidip use edeceksin. Belki o ml veren adamla tekrar konuşman gerekebilir bu arada evet tüm battlemaster abilitylerin değişip banelord olacak. bu arada nereden düştüğüne gelince bütün ml bosslarından düşme şansı var. (.10 step olur genelde)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. [Bu mesaj XaYd3r tarafından 15 Eylül 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Çok sağolun sıcak ve açıklamacı yaklaşımlarınız için.Guinevere kalabalık bir server belki fazla raide giden oldugu için ucuza koymuş olabilir server açıldıgında pazardan bakmak lazım.Geçen hafta içinde pazardaki eve arkadaşların scrollarını koyarak nereden baksan 30-40p lik mal satıldı :-) Artık onlara salça olayım bari ;)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bu arada ml respec stone u runemaster bi arkadaş normal moblardan düşürdüğünü iddia etti netekim çıkartıpta gösterdi 3 tane. nekadar dogru bilmiyorum[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yok oyle birsey, her ML bosstan bile dusmuyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 star of destiny 800 gp housingde 15 -10p ye yok artık.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 1.5 haftadır girmiyorum ne hale gelmiş ilginç[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bizim Guinevere serverinde pazarda baktim fiyatlara 10p ye koyan var 3p ye var en uygunu 2.5 p alayım mı arkadaşlar fiyat uygunmu sizce ?[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 biraz alakasız olacak ancak "RP" serverında oynamanızın amacı nedir? ingilizceniz azsa zor olmuyor mu? Not: Amacım sadece bilmediğimden dolayı öğrenmektir. hiç girmişliğimde olmadı o server a.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ya vallaha şimdiki aklım olsa E.U serverinde başlardım.Ama Rp serverinde başlarken cafemizde daha once başlayan arkadaşlarımız oldugundan dolayı burda başladık böyle gelmiş böyle gider felsefesi :D Artifact yaptık,Ev Aldık,Charlar var o yuzde ndaha geri dönüşümde olmadı keşke kayda başlasaydım az ama öz olurdu.Zaten serverde 8-9 türk var en fazal onlarda realde beraber olduğumuz insanlar zaten.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere [Bu mesaj Ciguli tarafından 15 Eylül 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Evet hallettim arkadaşlar bu Ml Respec olayını Banelorda döndüm yardımcı olan herkeze tekrar tekrar teşekkürler... :tebrikz:[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar