HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Selam Arkadaşlar siyeyi uzun bir zamandan takip etmekteyim.ama suan çözemediğim bi sorunum war. tıkladığım bütün uo clientleri hata verıyor(Xp Kullanıyorum) Hata: ''Nebula.exe Bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor özür dileriz...'' hede hödö diyor ve kapatıyor.. Acaba Uo yu tekrar kursam gecermi yoksa başka xp kullanan arkadaşlar böyle bişeyle karsılastımı?? Lütfen bana yardımcı olun... Win98 Kullanırken hiç böyle bir şey ile karsılasmamıstım... XP Pro Kullanıyorum Saygılar..Hoca[signature][hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna...
Turkoyun Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Windows Restart , Windows Update , Uninstall Client Son Olarak Windows Format :)
alpmurat Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 TeK ve Çözümü Var RAM belleğin yetersiz kalıyor... RAMlerini arttırmanı tavsite ederim..
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 işletim sisteminiz ile ilgili bir şey değil.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Öne çıkan mesajlar