Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 19 Haziran gibi Mersin'de bir düğüne oradan da Hatay'a tatil planlıyorum. Uçakla gidileceği için Mersinden Hatay'a otobüs ile gidilmesini planlıyorum. Deniz Turizmi yada tarihi ve doğa turizmi olabilir. Daha önceden giden yada oralı olan arkadaşlar var ise önerilere açığım . Deniz turizmiden hangi bölge güzeldir. gibi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Narstil said: 19 Haziran gibi Mersin'de bir düğüne oradan da Hatay'a tatil planlıyorum. Uçakla gidileceği için Mersinden Hatay'a otobüs ile gidilmesini planlıyorum. Deniz Turizmi yada tarihi ve doğa turizmi olabilir. Daha önceden giden yada oralı olan arkadaşlar var ise önerilere açığım . Deniz turizmiden hangi bölge güzeldir. gibi vs vs 2 defa hataya gittim, ünideki arkadaşları ziyarete. Kilise falan gezdirdiler bana onu hatırlıyorum bi. Bazı yerleri doğu kültürünü çok güzel oturtmuş ve ilginç bir şehir. Ama direk tatil yapabileceğin biryer olduğunu zannetmiyorum. Mersinde kal, orda git bir yerlere daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mersinde de havaalanı yok zaten : ) adanaya inersin ordan mersine gecersin. hiç hataya yönelme bi pok yok burda gelirsen ara ben gezdiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Adana>Bursa dikkatli olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "Tatar Ramazan" said: Adana>Bursa dikkatli olalım yalan lan. yok öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 samandağı çok övüyorlar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ne samandağı abi, Hatay dediğin zaman olay İskenderun ve Arsuzdur. Öyle çok abartı bir eğlence bulamazsın, klasik gündüz deniz gece bar disco vs işte. Tarihe meraklıysan Antakyada görülecek yerler var. 19 haziran deniz mevsimi güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 deniz gezisi icin arsuz ya da iskenderuna git. oralari cok bilmiyorum. ama tarih ve doga gezisi istiyorsan samandagina kesinlikle git. orada titus tunelleri, onun ust tarafinda yikik bir tapinak var (adini unuttum) aksama dogru manzara cok guzel. guzel fotograflar cikar oradan. cevlike de git. sahili kocaman, denizi kotu ama en azindan gorulmeli. orada dogal bir liman da var. sonra esref'in yerinden durum ye. daglarin eteklerinde hidirbey koyu var, meydaninda da musa agaci var onu gor, cesmesinden buz gibi suyunu ic. vakifli adinda ermeni koyu var orada organik recel filan satiliyor onlari dene. sonra batiayaz var. orada resturantlar, piknik yerleri filan var havasi super o kadar temiz ki nefes aldigini hissediyorsun. Antakyada mozaik muzesi ve St. Pierre kilisesi var. oralari gor mutlaka. Harbiyeye MUTLAKA git. Kunefeyi orada yiyebilirsin. Yukarida bir yerlerde otantik bir kafesi vardi, butun antakyayi gorebildigin ama kisin daha guzel oluyordu orasi. Kunefenin disinda antakya doneri, kerebic, kagit kebabi yiyebilirsin. mezeleri -humus, ebu gannuc, cevizli biber- mutlaka dene. Tuzda tavuk yiyebilirsin ama o en guzel reyhanlida yapiliyor. aklima bu kadari geldi aklima geldikce yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Saolun , tatili 3 güne indirdim aldım bileti adana üzerinden. Hatayı iptal ettim , Adana , Mersin şehir turu olur herhalde artık. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Narstil said: Saolun , tatili 3 güne indirdim aldım bileti adana üzerinden. Hatayı iptal ettim , Adana , Mersin şehir turu olur herhalde artık. Teşekkürler Hatay turundan vazgeçmekle çok şey kaybetmişsiniz. Hatayda gezilecek görülecek çok yer vardır. Tarih kokar Hatay..Bunun haricinde Hatay mutfağında sayılarak bitmeyecek kadar yemek,meze ve tatlı bulunur. Belki başka bir zaman yolunuz düşer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Tenekeadam said: Ne samandağı abi, Hatay dediğin zaman olay İskenderun ve Arsuzdur. Öyle çok abartı bir eğlence bulamazsın, klasik gündüz deniz gece bar disco vs işte. Tarihe meraklıysan Antakyada görülecek yerler var. 19 haziran deniz mevsimi güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Abdi'de doner, kral'da kunefe ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yaz aylarinda hatay civarina gelmek delilik 600 derece falan 70%+ nem kasim gibi gelin hem hava serinler hem hala denize girilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mersinde düğün vardı , asıl amaç oydu gitmişken çevreyide gezsinler istemiştim kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar