Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Hollanda (Eurobasket 2005) 19:00 NTV

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

hayde bakalım ıyı oynuoz seyırcı daha cok gelırde daha coskulu bı mac olur ınsaallah
Turk Esprı Takımı Burax
mıllı takımımıza basarılar
dıler[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

spora doyacaz ama heyecandan cok bısıler yemeyın cunku kac dakıka oturcaz kıpırdayamıycaz kılo yapar . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

süperler yaw
hele gençler hakkaten milli takımın birkaç belli isimden oluşmayacağını garantiliyorlar şimdiden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

lol murat kosova böğürdü resmen , ekrana bakmıyodum bu ne dedim adamı kesiyolar heralde, meğer block yapmış bizimkiler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

fark 30lara kadar çıktı ama sonra gevşediler :)
özellikle fatihin inanılmaz blokları vardı ama skor açısından son devrede zayıftılar

83-59 bitti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Eylül 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güçlü olmayan bir rakibe göre iyi maçtı. Bir kaç nokta var ki altını çizmeden geçemeyeceğim,

Birincisisi, Tanjevic'in gençlere verdiği şansı ve onları yetiştirmek için gösterdiği çabayı kesinlikle ayakta alkışlıyorum, darısı Ersun Yanal'ın kafasında da oluşurda 2006 Dünya Kupasına ümitleniriz.

İkincisi, 3ncü periyodun son 1:30 dakikasında fastbreak atıyoruz ve 3'e karşı 5 kişi ileri koşuyoruz. Bu gerçekten harikaydı, doktorun verdiği yatak istihiratini unutup yattığım yerden fırladım, hanım mutfak'tan ne oluyoruz diye geldi.

Eğer şımarmaz ve bu şekilde çok çalışmaya devem edersek, basketbol'de avrupa için Yuguslavlar, yunanlılar ve italyanlar'dan sonra 4ncü ekol ülke olma yolunda sağlam adımlar ile ilerliyoruz.

Saygılarımla

[Bu mesaj Kumadam tarafından 15 Eylül 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Kumadam tarafından 15 Eylül 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...