fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Kötü bir şey bekliyorudum ama bu kadarını değil. Yanlız dikkat ederseniz arkadaşda zaten sanatsal bir şahaser yaratayım diye söylememmiş şarkıyı. Anlaşılan bu tür şarkılar hatuna böğürtü olarak geliyorki kendiside konserde hem eğlenmiş hemde kendince ti ye almış. Önce hatunun versiyonunu arkasında orjinali dinlemekde zevkli oluyormuş :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: neuromancer, 13 Şubat 2003 02:10 tarihinde demiş ki: süper bi şarkı beah! Ben sevdim.. punk olmuş, ciddi sevdim! punk kültüründen anlayanınız mı var behhh... :)[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. bu geyik di mi?????
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ehueu bu kadar kötüsünü beklemiodum berbat içine etmiş[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
infected Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 punk deyince offspring diil de ramones, richard hell & the voidoids fln gelio. anthony kiedis (red hot chili peppers vokalisti) demiş ki: punk rock ortaya çıktığında bir nedenden dolayı ortaya çıktı. ikinci punk dalgası bana çom boş geliyor. +1[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Ya Son albumde dağıttı offspring ama genelde iyidir.... Bu arada evde aradım bulamıyorum kaseti(americana). Hep Merak ettiğim bir olay var, benim gibi fanlar varsa cevaplasın lütfen Americana 'da pay the manin başında ve ya sonunda gitar solo + fısıltıyla söyledikleri bir parça vardı. Lerikte adı yoktu... Şarkının adını veya sözlerini bilen varmı acaba?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Punk diyince aklıma bir tek Sex Pistols gelir başka da hiç bir grup gelmez. Offspring'e punk diyen arkadaşlarında punk kültüründe nasiplenmelerini ümid ederim başka da bir şey istemem.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya çektim dinledim rezalet bişi ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ALALALALA diyor ya zuahhaa hadi slow söölediği yerlerde az biraz kulağımız dinleniyor ama bağırınca detone oluyor rezil oluyor LALALLALALALA zuaha[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 system of a down sux avril sux to sux zaten ayrıca avrile güzel diyeni KINIYORUM :yapma:[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 avrilin sevdiğim bi kaç şarkısı var avril makyajlı güzel[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 makyajsız adam öldürür be çok çirkin[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 şimdi niye upladınız bide pepelek abi bunun şeysi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yazık olmuş Soad a ne diyem[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Head, 08 Ağustos 2004 01:22 tarihinde demiş ki: şimdi niye upladınız bide pepelek abi bunun şeysi yeni konu açmamak için upladım?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Azmodai, 10 Şubat 2003 01:11 tarihinde demiş ki: iide chop suey ztn cok kotu bir sarki kanimca :)[hline]gunde bir kez tiklayin, sevaba gecin. Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell +1
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kafa atasım geldi avril in o makyajlı suratına baya bi önce dinlediğimde...ama System Of A Down söylediğinde hayranım şarkıya...düşünün...şarkıyı o kadar çok seviyorum ki;kıl yumağı heriflerin ermeni olması bile umrumda değil :P[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! [Bu mesaj Hasan_Acar tarafından 08 Ağustos 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben de kusuyodum valla ilk dinlediğimde. bu arada offspring punk değil punk rock falan filan ama önemli olan o değil.. amerikana (ya da nası yazılıyosa) albümünün hastasıydım hala sevemedim. şu an blink 182, good çarlot gibi rezalet punk yapmaya çalışan grupların yanında aşmış tapılası bir grup. avril'le ne alakası varsa..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben Americana ve Conspiracy of One ın hayranıyım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Abi sallayın yaa ne diye topic açıp da parmak yoruyosunuz şu salak için...Avril ve Alanis Morisette daha çok böle asi takılan kızlara yönelik tipler(bizi bozar yani :)) Ayrıca Avril'in makyajsız hali harbici rezalet gözler lens bi defa ayrıca saçları da suratına yapıştırıo suratı kayboluo.O lens yüzünden de vampire benzio ayrıca. Şarkıya gelince...Kısaca zçmış içine koymuş.Hangi programda sölemişse eer orda olsaydım seyircilerin arasından fırlar küfrederdim. Gerizekalılıkta gelinebilecek en son seviye budur yani.Sesi de rezalet... "Wake up! nınınınınıınıııı! hedehedeödödödödüüü!! böeğğhböeğhböeğhbööüüüüüğğğhh!"
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 avril lavignenin sesine ve şarkılarına son derece uyuz oluyorum ama aBim seviyo. Ben Opeth dinlerken çoşuyorum ama abim uyuz oluyo. Ya arkalarda bir yerde bone avril hakkında duygularımı dile getirmiş one ya harbiden çocuk gibi sesi var.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ahah ben kazaa da rastlamıstım bikac ay once merak edip indirmistim sorada pisman olmustum :) ehe zaten sacını onune indirio the ring deki kıza benzio korkunc oluo :P
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 daha kotusu var. avril lavigne ve knockin' on heaven's door.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 dojorel, yalan olduğunu söyle bunun. *!Duymamak için kulaklarını kapar*[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Öne çıkan mesajlar