Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Green Man Gaming bir şey çıkardı. Eğer 5.00 €'dan fazla alışveriş yapmış birinin referral linki ile üye olup en aşağı 5.00 € alışveriş yaparsanız ikinize de 5.00 € hediye ediyor. Benim link bu: http://www.greenmangaming.com/?gmgr=losadura Böyle demiş: Share this link with your friends and when they start buying, you’ll start earning. For every friend you refer who then spends a minimum of 5.00 €, we will credit both your accounts 5.00 €. If you’ve got lots of mates, you could be quids in! Nasıl iki hesap açıp 5 euro haracayarak 10 euro almanın önüne geçecekler bilmiyorum ama. Çok abuse edilesi bir sistem. Ben etmem o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 foruma ref link atıp abuse etmek isteyenlerin önüne nasıl geçecekler bilemiyorum. ben etmem o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Onu ederim sonuna kadar ki olay bu olduğundan abuse nerede abi? Kendim açmam iki hesabı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sinirlendirim diye yaptım kankie =) 5 defa değiştirdim hatta. ama yaramadı. neyse upladığımla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 verdiğin link anasayfayı açıyor. civ 5 30 €, ben senin linkinle üye olsam 5 daha mı indirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 5'lik alışveriş yapınca ikimize de 5 euro veriyormuş. indirim yapmıyor. Belki linkle girip tepeden register diyince oluyordur. iki kişi yapmış bile çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sdf pati hesabı yapsak kazanılan € larla aldığımız oyunları da random hediye etsek. fantastik olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben senden alıcam o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 This product is not available for purchase in your region at the present time. Please check back soon FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 amaan para var huzur var, steamden alıp geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar