ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Arkadaslar, Bronxu verdigi itemb6.scp 'sinde scrollar yer alıyor oyunda scrolla cift tıklayınca bu hatayı alıyorum ERROR:[sphereitemb6.scp,4196]Undefined symbol 's_mark acaba nedeni ne olabilir??[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard [Bu mesaj ardaaltunel tarafından 17 May 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 table_x.scp'de bir sorun olabilir, veya scrollu editlediysen bir yanlislik yapmis olabilirsin, s_mark buyusunu tanimadigini veya onu yanlis bir yere felan yazdigini gosterir o olay.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yanlız sorun spellbooka yansıdı ful spellbook ekliyorum ici bos konsolda exception code message eat by privs fln diyor... scp ye baktım sorun scrollun morex inde....morex=s_mark yazıyor....dogrumu spell adi yazmasi?[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar