Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bursadayım da, sürücü kurslarıyla görüştüm şimdi, bitanesi direksiyon dersine gelmesende olur biz ssana sorular verir çalışır girersin dedi? yav diorm motora binmedim öle, tamam bisiklet binebiliorm tamam araba kullanabiliorm de bilader ayıptır lan. 5 ders verilcekmiş basit anlamda ( basit anlamda ne demekki? motor böle çalışır şu fren falan mı? ) Dediler işte extra eğitmen gelir o zaman daha pahalı olur falan. İsyan edicem şimdi ne demeye var sürücü kursları? sürücü kursuna gitmek mecburimi ya ehliyeti almak için? çok saçma yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Evet abi mecburi, bu nedenle böyle saçma şeyler çıkıyo ortaya. Başka sürücü kursu dene derim. İstanbulda benim gittiğim kursta bildiğin adamlar öğretiyorlardı kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 oh buldum bitane adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 e abi bursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 noccak olm dunyanın enguzel sehrı burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yok lee ondan demiom, hani öyle bi kursun bursada olmasi normal gibime geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 haaa o zaman bana bi facepalm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Sürücü kursları sürüm gibi belli düşük bir ücret alıyorlar onda da verilen hizmet ona göre kalitesi az oluyor sonra paralı extra ders çıkarıyorlar motor kullanmak zor değil denge meselesi bence fazla büyütmeyin motor kullanmayı çok zor değil ama arabadan tehlikelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genelde hiçbir ders mecburi olmuyor zaten, ben hiçbir teorik derse gitmeyip bir kere de direksiyona gitmiştim B sınıfını alırken. Hiç direksiyon dersi vermiyoruz diyorlarsa başka kurs bul tabii, ucuzcularmış. Biliyor bile olsan bir kez olsun direksiyonu gösteren bir yer bulmak daha hayırlı olur, mesela istersen 20 senedir araba kullanıyor ol, adamlar "kemer tak, ayna düzelt, frene bas, el freni indir" tarzı neyi ne sırayla yapman gerektiğine dair güzel ipuçları vermişlerdi. Sonradan öğrendim ki sırf bunları düzgün yapmasan 10-15 puan kesiliyormuş daha kullanma faslına geçmeden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aha bi bursalı daha , BUSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Git Honda'da öğren kullanmayı , motor kursuna da öylesine git ehliyet almak için . Öğretiyoruz diyenler bile yarım yamalak öğretiyorlarmış zaten. 150 TL ye kaydoldum ben , ders mers yok , maksat prosedür tamamlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Buradan soruvereyim bu arada , sağlık raporunu nereden alırım en ucuza ? Sağlık ocaklarınınki sayılmıyor artık falan yazıyordu nette , nedir son durum bilen var mı ? Edit : Sağlık ocakları olmuyormuş artık harbiden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hay agzına sıcayım bole ısın gecen hafta 500 kusure olur demıslerdı sımdı bin tl istiyorlar. ayıp be almıorm ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne o 1000 tl olan ya ? Ehliyet almak mı ? E son günlere kaldın sınav slotları dolyor belki ondandır. İstanbul'da olsan konuşrduk bi iki yerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben dun kaydoldum kursa ve 200 tl aldilar kurs ucreti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Suark said: noccak olm dunyanın enguzel sehrı burası adam memnun kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yarın kaydolcam baska yere ya burası ııdı ondan paalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben dun basladim motor derslerine, bugun de alicam. adam 4-5 ders alsan zaten kendin kullanacak hale gelirsin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar