Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nekader ilginç (aluminyum boya tutmazmış)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Bugarea, 14 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
tamam ağlama

ha yani bu lafınada hastayım be bonzi,zırt pırt söyleyip duruosun.

*!chemicala fıstık atar *
*!bonziye de fıstık atar*[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

natural ben fıstık sevmem

aliminyum paslanır ama pası çok ince olur ve sağlam olur ayrıca şeffaftır ondan arkasındaki kısımı yalıtır ehen ablamda doğruladı

esası herşey oksitleniyor
yakıyor oksijen
nekadar oksijen verdiğine bağlı:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

chemical bonzien tek farkın fıstık sevmemen sanırım.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

1. Aliminium boya tutar ama ne ile boyadigina bagli. Selulozik boyarsan tutar mesela. Ya da su bazli saten de tutar. Tabi altina astar atarsan daha rahat olur.
2. Aliminiuim boyasi diye bisey yoktur..[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

hahh tutar selülozik haahhhh:) boya tabancasının bütün boyaya gelen kısmı aliminyum
yaa çok psikopat derecede zevkli ya
boya kuruyunca böyle soyması
hııh deri soymak gibi ama daha zevkli[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 14 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 14 Eylül 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
ben seni istiyorum seni yicem ben

Homo musun ?

zoofili :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 15 Eylül 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
hahh tutar selülozik haahhhh:) boya tabancasının bütün boyaya gelen kısmı aliminyum
yaa çok psikopat derecede zevkli ya
boya kuruyunca böyle soyması
hııh deri soymak gibi ama daha zevkli

Sen becerememissin. Bak simdi ilk once bir yuzeyi yika. Sonra kurula hicbir sekilde toz kalmasin. Ayrica tiner i de dogru kullan. Dogru tiner aldigina eminmisin. Cunku sentetik tiner almissan kabuk kabuk soyulur. Artizlik yapma iste dinle sozumu biliyoz da tavsiye veriyoruz.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

neden tutmadıını da örendin mi chemi? madem tutmadıını örendik nedenini de bilelim yaw..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...