Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellgate London f2p oluyor

Bone

Öne çıkan mesajlar

ben oynadım lvl 17-18 e kadar, ve acıkcası begendim oldukca ...
gameplay cok cok deli degil ama, item uzerine donen numaralar bayaa iyi ...

item a 3 augment ekleyebiliyorsun, parayı verip 3 ekstra ozellik normal super epic kıvamında
random motoru bayaa iyi dusen itemlardaki cesitlilik vs,
itemları d/e edip cıkan malzemelerle item ı +1 +2 tarzı ust levellere tasıyabiliyorsun,
item gambling var, stash ıvır zıvır aklınıza ne gelirse
gameplay benzer, metro station hublardan gidip sunu oldur bundan topla sunları use et tarzında, main story ve yanı sıra side questler vs ...
suan lvl 18 templarım var, F2P olmasından kelli main story de bir noktaya geldim ve oyun act 3 ticket istiyor buda 4k tcoin istiyor, 4k tcoin = 4 dolar gibi, pek guvenemedim F2P ye para verme olayına falan zaten tatile cıkıyorum oyle kaldı ama 2-3 gun gayet guzel eglendirdi,

world chatte surekli olarak stone henge X instance Y aranıyor tarzında seyler geliyor, dungeon instance kıvamında seylerde var sanırım, ama ney ne kadar basarılı bir fikrim yok,
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
evet lvl 16+ civarında alıyorsun, sadece 1 kez satılıyor ve butun karakterlerinde gecerli, yani 1 adet act 3 ticket alıp use ettigin zaman butun karakterlerin sonuna kadar gidebiliyor, bildigim baska bir engelleyici su item alınmalı tadında birsey yok ama 1 aydır falan oynamıyorum oynu act 3 ticket da almadım zaten, googlelarsan "act 3 ticket" seklinde bilgi cıkıyor zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 14 te hala quest yapabiliyorsunuz haa demek ki ben yaa yanlış bi istasyondayım yada geride bişiler unutup geldim, şu an bir önceki istasyonada dödüm ama ordada herhangi bi quest kalmamış , peki bana 12 lvl de bulunmam gereken istasyonun adını söyliyebilir misiniz ? hiç olmassa yanlış yerdemiyim onu öğrenmiş olurum, bu arada act 3 ticket bilgileri için teşekkürler ...
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler , geriye döndün ölesine rastgele dolaşırken british museumda daha önce kestiğim fakat o zmn açılmayan bi gate açıldı ve yeni bi görevle devam edip act 1'i bitirmiş bulunmaktayım, bu arada act 3 ticketlarına baktımda min. 500k dan başlıyor, şimdi bu parayı kasmak için tavsiye bulunmanınızı istiyorum, mesela görevleri nightmare seviyesinde yapmamın bi yararı olur mu daha fazla para yada daha değerli loot için ?
Sosyal ağlarda paylaş

son dediğini bugün denedim, 13 lvl bi charda 140k civarı para birikiyor hiç harcama yapmassan , 18 lvl e kadar act 3 ticket parası çıkmassa eğer en kötü bu yöntemle o parayı kasıcam artık, bide her seferinde burdan yazıp cevap beklemek çok üzün sürüyor, eğer halen aktif oynayıp oyun içinde yardımcı olabilecek birileri varsa çok makbule geçer, para yada item maksadında sölemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın tek derdim oyun hakkında bilgi edinmek ...
Sosyal ağlarda paylaş

peki bir şey daha sorucam, 50 lvl den sonra açılan ve her rank aldığımızda gelen puanları bir bm olarak nelere harcamalıyım, birde bu rankı 50 lvldemi kasmak daha makbuldür yoksa 55 olup ölemi girişmek, eğer cevap 50 ise ne kadar bir rank kasıp yola öle devam etmeliyim ? ...
Sosyal ağlarda paylaş

ztn işin zor olan kısmı o 20-25 lvl kadar ki kısmı, bende o lvllere kadar çok yavaş geldim ama stonehenge die bi yeri keşfedince lvl kasma işi çok çok kolaya indirgendi bir anda, bir an evvel oraya gitmeni tavsiye ederim :) günde sadece bir kaç saatle 50 sınırına çok kısa bir zmnda ulaşabilirsin (daha dün akıl soruyorduk bugün akıl veriyoz oda güzel :) )...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh eyw, evet baktım stonehenge e bu 5 erli zımbırtıları kullandıgımız yer, genelde moblar 17-19 gibi falandı onceki quest mekanlarında burda 23-25 tadında o yuzden biraz zorladı tek girdigim icin ama 1 lvl atlattı eyw :) sen grup mu single mı takıldın avantaj dezavantaj nedir ?

bu arada bahsettigin seyler wowdaki talent pointlere benziyor, max lvl da karar verip kullanmak daha dogru olur sanırım, yada en azından 50 yerine 55 de
Sosyal ağlarda paylaş

madem senden ileriyim lvl oalrak bildiklerimi paylaşayım :D öncelikle stonhenge de partiyle girmek çok çok daha avantajlı, birincisi partideki her kelle başına alınan exp artıyor , parti bonusu var anlayacağın, ikincisi eğer partinde aoe dmgi olan evoker, mm yada enginer varsa yan yatıp lvl kasıyorsun resmen :D her biri birer alan skili atıyor koca odadaki moblar saniyeler içinde ölüyor, bu tür partiler genel olarak ztn o girilen yerlerdeki ilk odayı temizleyip dışarı çıkıp dungeonu resetleyip tekrar girmek suretiyle bu döngü içinde çok kısa zmnda çok iyi exp kasıyorlar, bu tür partileri kovalamanı tavsiye ederim, dier konumuza gelecek olursak eğer rank mevzusu, 50 lvl iken daha rahat kasılıyormuş, max lvle ulaşıldığında stonhenge de kasılması zorlaşıyormuş çünkü ordaki mobların max lvli 55 olabiliyormuş ve 50 den sonraki her lvlde exp penaltısı varmış banada biri böle anlattı durumu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bende bu bilgilere istinaden 50 lvlde rank kasmaya başladım onuda I menüsünden options dan kazandığın expyi rank'a aktar die bi bölüm var oraya tıklayıp o şekilde lvlini dondurup rank kasıyorsun, rankın bi güzelliğide lvl gibi stat point vermesi ve bence en büyük artılardan birisi sende fark etmişsindir ki oyunda set silah giymek büyük dert bununda en büyük nedeni denk getirilemeyen statlar :D o yüzden eğer ki 50 lvl'e ulaşırsan ilk etapta rank kasmanı tavsiye ederim ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...