nordlydian Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 training yapsam maçlarda oynuyamıyorum. takım ligden düşücek anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi off şu pas tutturma olayı sensible world of soccer dan bile zor. 20 metre uzaktan gol achievementı açtım :D Ligde son 2 maç kaldı ve 17golüm var hiç alışamadıydım. Çok zevkli oyun yaa :D:D acayip keyif aldım. Japonyanın 2. lig takımı KYOTO dayım ve tabiki 1.yiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 japonya 1. lige cıktım xD koşmayı level 10 yaptım şut çok zor kasılıyor yaa imanım gevrildi. 3 gol + 2 defans ve kaleci gg geçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.newstarsoccer.com/profile.php?name=efe%20cinar her şey 10 bi dribbling 9.5, sonuncu trainingi yapıyorum saymıyo oyun nasıl ouyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 düz giderken bir anda sağa sola vurmayı nası yapcaz ya? beceremedım onu nası ya nası nası :( bi anda dönmüyorki yarım saat yarım ay çiziyor falan. Şut çekemiom adam akıllı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 öyle zaten gittiğin yöne vuruyo dandik biraz, ben şuta 1 kere basıp atıyorum hep yoksa öyle power doldurarak zor anee dribbling de 10 oldu artık 19 yaşında bi messim var milanı bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 muhaha 5 in uzerinde statim yok, average ratingim 5.5, ama 3 milyon dolar oldu benim adam. bir halt anladiysam arap olayim. listede benim sayfada benden baska 7 nin altinda adam yok rating de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 size bi nub taktiği vereyim, sağ veya sol bekiniz topu kaptığında onun önündeki sağ/sol açıktaysanız ileri doğru koşmaya devam ederken d (veya şut tuşunu neye ayarladıysanız) ile call yapın havadan çok güzel bi ara pas olacak ve kaleciyle karşı karşıya kalcaksınız, kalenin sağ veya sol dibine girip direğe doğru koşmaya devam ederken şuta tek dokunursanız %90 gol olur. şut, flair, hız falan gelişene kadar böyle çok gol atarsınız daha sonraları gelişine falan sağlam goller atılıyo ceza sahasınız dışından falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 he takım taktiği olarak da 4-4-2 diamond güzel forvetseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ya pas kapabilsem cok gol atabiliyorum Falso olayını falan kavradım biraz. Mesela adamınız sağ ayaksa 18 dışından düz giderken cok hafif sol yapın ok tekrar geri düzelmeye calısırken suta basıp sola basılı tutun gol oluyor coğu zaman :D Ayrıca ceza sağasının dışından sağ tarafından sola doğru falso verdiğiniz çoğu şut gol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Fakkoo said: suan steamde cok ucuz acayip cezbedici NSS5 of ya alsam mı :(aldım ben 3.75 i gorunce merak edip asudhahsd bakalım nası bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 lan olm para harcatmayın şöyle ya. bu arada 5 için kötü falan demişler steam forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Fakkoo said: alla alla ? oyun zorluk seviyesini zor yapıcam sadece premium yapabilir diyor ne ayak ya?lul hakkaten premium ne? tamam becerdim nss in sitesinden acc yaratıp sonra onun sifresini kariyerde yazınca oluyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi oyuna başla başlayınca seni premium için kayıt ediyormuş sora seçebiliyorsunda seçme bence zorluk :D normal oyna. sabonis said: lan olm para harcatmayın şöyle ya. bu arada 5 için kötü falan demişler steam forumlarında abi kesinlikle kötü. Çünkü kıyafet,eğlence eşyası vs falan çok çok kısıtla steamde olduğu için sürekli update yapmaları gerek yoksa bi cacık olmaz. Sadece içeriği birazcık geniş. Ben NSS2 oynuyordum[evet o yazı ile maç yaptığın :D] Deli gibi genişti çokta güzeldi.Bu biraz hayal kırıklığı ama Sensible world of soccerın verdiği fanlıkla oynuyorum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 steam'den alıp üyelik açıyosunuz abi oyunun içinde premium oluyorsunuz zaten bi problem yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 steame geldiğinden beri yani 6-7 aydır adam achievement bugını bile fixlemedi, update falan hayal yani yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 harcadıgım en kotu 3.75 oldu oıyun gercekten inanılmaz kotu lan tum oyun ai ya baglı ve ai acayip kotu isler yapıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 hadi ya gg o zaman olsun ya zevkli yinede : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 kötü ama 3.5 dolar verilip üzülecek kadar değil ya lead and gold diye bi oyun var mesela ben ona 1.5 dolar verdiğime üzülmüştüm yıllar önce, ona haklıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 fena değildi hocut o ya bence arkadaşım almıştı oynuyordu.Bileydim 4.99 dolara 3 vardı 3 ü alırdım :( Birde bu steamde ya o da çok cezbetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 cok kızana kadar 3 saat falan oynadım 5 tl ye yeter :P belki arada tekrar denerim kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar