Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Stüdyoya gidince çalınabilecek basit şarkılar? Eh ilk gidişlerimiz. Ben Odun bi de Boojack gideceğiz birkaç şarkı önerirseniz? Akustik olmasın bir de, elektro olsun ama bir elektro içersin çok sesli olmasın :P[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hmm. mariyln manson ın sweat dreams i çal cover hoş sayılabilir kolay ve iyi.pentagramdan çalabilirsin duman faan yada cranberries zombie en klasikinden:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Craven direk şarkı ismini versen daha iyi olcak mesela Nirvana-Smells Like Teen Spirit şeklinde olursa hem daha iyi görünür hemde bizde pentagram yada dumandan kırk saat seçme parça aramaya uğraşmayız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 E çalın işte herşeyi yak'ı. ;) Nirvana - Come As You Are olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Pentagram: Unspoken . anatolia, thousand in the eastland falan çalın Marilyn Manson dinlemem ama Sweat Dreams çalınması kolay ve iyi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Hımm bence ilk Beatles falan deep purple tarzı rock çalın sonra metale falan geçersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bende gelebilirmiyim Odi??????[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Boojack, 11 May 2003 21:22 tarihinde demiş ki: Hımm bence ilk Beatles falan deep purple tarzı rock çalın sonra metale falan geçersiniz... Çalın diyorsun da çalacaklar arasında sen de varsın.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 odun beni sevmiyo kompleks yaptım gelmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben de geleyim izlerim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Gelin tabii ama malesef 3 beginnerden başka birşey görmeyeceksiniz :) Ama geyik olur :)[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 biz süfer çalıyoz tabi :)) Baterist varmı aranızda merak ettim aşırı çalmak siterim bateri ama zor gibi :).[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Boojack baterist[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Gelin canım herkes gelsin hatta ufak çapta bi paticik stüdyo buluşmasıda olabilir İki hafta sonra felan gitmeyi düşünüyoruz ozamana kadar repertuar kasacaz =) Yanlız bide biz tüneldeki stüdyolardan birine gitmeyi düşünüyoruz karşıda oturan arkadaş varsa söliyim de Ha bide en önemlisi bize İyi Vokal Yapabilecek Eleman lazım yoksa deep in sesine yada benim böğürtüme katlanacanız =)(deepe laf yok ama yapamaz o vokali bas çalarken o yüzden yani no offense) bide grubu söliyim bari kim ne çalıo Odun-Elektro Deep-Night-Bass Boojack-Bateri ayriyetten bide arkadaş buldum elektrocu solo atmak için ama gelip gelmeyeceği kesin deil bide şarkı yazam bari Blink 182-All The Small Thingssewmesem de yaziim belki çalarız Nirvana-Stay AwayBunu kesin çalalım beyler ha bide sizde şarkı yazın yaw repertuar olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Iron Maiden-Two Minutes To Midnight Metallica-So what Metallica-Fuel Pearl Jam-Do the Evolution [Bu mesaj Odun tarafından 12 May 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben vokal yapardım ama pek şansımız olmazdı... ismail dede efendi tarzı rock :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 joan osbourne-one of us... ölümüne kolay şarkı[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Dark Tranquility -Lethe solosunu ben çalarım :) (1.30 dakika :))[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ene lix sen ve çalmak=? güldürüyosun=)ehhe[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 muse - plug in baby system of a down çalın paso hepsi kolay zaten (vokal hariç)[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Her türlü solo atılıır ! =P[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 itina ile atılır demeyi unuttun tarist =) ayrıca grup söyleyeceğinize o grubun önerdiğiniz parçasını söylerseniz daha bi mutlu olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 adma kolay demiş korn falling away from me limp bizkit adını unuttugum mi2 soundrack i soracıma soad chop suey falan bunlar beleş şarkılar eğer daha aştım diosan metallica for whom the bell tolls da kolay ve eglencelidir.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Metallica - One :P[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 şimdi aklıma geldi one ı en güzel cobain sölerdi de... :([hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar