Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 5 Aylık 17" Monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hyundai 17" ImageQuest Q770 Monitör
Ürün özellikleri
17" Ekran Boyutu,0,20 Nokta aralığı,1280x1024 60 hz tarama frekansı
17-Inch (16.0 inch viewable)
DynaFlatX CDT adopted
0.20 mm Horizontal Dot pitch
Anti-Glare/Anti-Static/Anti-Reflection
Dynamic Focus
Full 30 to 70kHz Horizontal Scan
1280 x 1024 @ 60 Hz Max. Resolution
1024 x 768 @ 85 Hz Recommended for use
Advanced Digital Compatible
IBM and Mac. Compatible
Power Management
Plug-and-Play
TCO '99/TCO '03 Certification
Image Color Matching Profile

ürün hakkındaki ilgili site 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Monitörü satışa çıkarmamım nedeni 19" bir monitör alacak olmam,mart ayında satın almıştım 5 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiç bir problem çıkarmadı garantisi devam etmektedir ekranda - monitörde hiç bir çizik iz bulunmamakta ve sorunsuz çalışmaktadır, kutusu dahil herşeyi ile vereceğim. Antalya da oturmaktayım eğer antalyada olursanız elden verme imkanım olur, istanbulda iseniz oradanda elden alma imkanınız olur ancak başka şehirlerde iseniz havaleyi aldıktan sonra kargoya vermem gibi bir seçenek mümkün.
fiyatı: 150 milyon türk lirası.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
pardon unutmuşum benimle iletişime geçmek için pm , msn / mail kullanabilirsiniz. mberks at hotmail dot com[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
ürün hakkında ilgili siteler olarak yazdığım yerde internetten satılan fiyatları yazıyor çoğunluklar bunların dışında normal yerlerdende araştırabilirsin fiyatı nerdeyse aynı civarlarda olması gerekiyor ben 260 milyona almıştım.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
bu ola hala geçerlimi,1-2 günm içinde haer verecem sana hala geçerliyse.
anakrtta almıştım galba senden bi indirm yaparsın :P[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
doğru anakartıda sen almıştın sanırım :) evet hala geçerli[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
evet monitör e hala alıcı aranıyor çok temiz kullanıldı hiç çizik iz zart zurt fln yok şimdiye kadar hiç sorunda çıkarmadı eee daha ne istiyorsunuz fiyatta uygun :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:
ben de 10 aydır aynı monitörün v780 modelini kullanıyorum. arada ne kadar özellik farkı var bilmiyorum ama benim monitörün düz olmaması dışında hiç bir kötü yönü yok. çözünürlük / hz oranları da iyi. tavsiye ederim fiyatı da iyi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
hadi aldık diyelim istten nasıl ulasacaz ? yani nasıl elden verecen?[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

[Bu mesaj Wordellion tarafından 09 Eylül 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
teyzeme yollayacağım adresini vereceğim gidip alabileceksiniz elden[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Mesaj tarihi:

buyrun az önce webcam ile çektiğim resimleri

[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Mesaj tarihi:
Ankaraya gönderme imkanın varmı?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..