Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik tecil takibi (üniversitede okuyan biri için)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyleki her yaşıtım olan er kişiye geldiği gibi bana hiç askerlik belgesi gelmedi. ben de üstelemedim nasılsa okul halleder diye. ama günlerden bür gün bir pimpiriklendim ki sormayın gittim taa hasköylerdeki cehennemin dibi askerlik şubesine sordum "merhaba benm için bir mesajınız var mı?" dediler "evet yoklama kaçağıymışsın NÖBETÇİLER KAPILARI KAPAYIN KAÇMASIN!" :-P

velhasıl kelam ben yoklama kaçağıymışım ve ceza oloareak ta normalde mektupla gönderilmesi gereken evrakları tek tek toplattırtıp onaylattırttılar bana

ama bu da yetmemiş... üniversiteliyidim o zaman da ama 2004 eylül sonuna kadar tecil ettirmişler dedim;
"ee sona ne olacak?" dediler
"okuldan takip edeceksin okuldan tecil süreni uzatacaklar"
sonra teşekkür edipo bir selam çaktım konutana ayrıldım odasından

işte bütün bunlar nisan ayı gibi olmuşytu ve vakit geldi
2004 senesinin eylülündeyiz de ben bu minako tüneko tecil olayını okuldan nasıl takip edeceğim? gidip adamlara "hey dostum benim tecil işi vardı he kanka sen bilirsin" diyemetyeceğime göre...

yol yordam gösterebilecek biri varmıdır?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

hala aynı okulda öğrenciysen gidip sorman yeterli öğrenci işlerine, ya çok bilmiş bi tavırla "devrede devrede sen işine bak" diyeceklerdir ya da "aaa tüh unutmuştuk iyi ki hatırlattın yahu" diyeceklerdir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu işler hic bir zaman adam gibi tamam olmaz. ben üniversitede ögrenciyken sözde okul kendisi tecil yaptırıyodu ama gunlerden bi gun evin kapısı calındı ve 2 tane sivil giyimli adam "barış sen misin? " diye sordular. "hee" dedim onlarda " o zaman senle şöle biraz dolasalım dısarıda" dediler. oha falan oldum yani noluyoruz dedim. megerse asker kacagı gözüküyomuşum. aldılar beni karakola neyse anlattım durumu ben ögrenciyim falan diye. okuldan ögrenci belgesi istediler bende ögrenci işlerine gittim belge için ve orda ki hatun bana biz tecil ettiriyoruz senin gitmene gerek yok gibi bi laf etti.

Bende " belli tecil ettirdiginiz adamlar eve nerdeyse özel tim yollamışlar" dedim. sonra kadın "ee biz yapıyoruz ama bu sene aksadı" bilmem ne falan dediler...

Uzun lafın kısası okula falan guvenmeyin. her sene ögrenci oldugunuza dair belge alın kendiniz götürün askerlik subesine. yoksa yine bişi olmaz ama yakalandıgınızda işler baya bi uzar...[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice

[Bu mesaj Soth tarafından 15 Eylül 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 15 Eylül 2004 16:03 tarihinde demiş ki:
..." o zaman senle şöle biraz dolasalım dısarıda" ...

lol
evdeki diğer öğrenciler olarak biz de ne sevinmiştir aha adamı götürdüler askere diye :p

şaka bi yana dediği doğru, yapıyolar yapıyolar da bi kere aksıyo sonra sıkıntıyı siz çekiyosunuz, en azından arada gidip sormaktan bişe çıkmaz, içiniz rahat olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...