Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorum yaz gonder,polis evine gelsin (Adnan Oktar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

youtube commenti ile dava olayına inanasım gelmiyor benim, aka gözümle görmeden inanmam.

kime anlatsam inanmiyor zaten
ki ben de inanmamistim polislere beni tutuklarin laptopimi almayin dedim bi baktim baya ciddiler
Mesaj tarihi:
barbu said:

nerde seviyosun ya. işin düştükçe gelen birisin işte.

isim dusmedi ki simdi bilmeyenler ogrensin yarin obur gun benim gibi magdur olmayin diye sey ettim ben
yanlis bisey mi yaptim?
Mesaj tarihi:
youtube a adnan oktar yaz bakalim hangi video altinda comment bulabiliyorsun suan
dun gece tunne kullanarak attigim 15 yorumun hepsi bikac saniye sonra silindi
baya birini tutmus bu is icin..
Mesaj tarihi:
yorumu ben yapmadigim icin adam elinde kagittan gosterdi tutup linki yazamadim kusura bakmayin da en yakin zamanda video ve mahkeme karari hard diskimin imajindan cikardiklari rapor ile gelicem o zaman konusalim isterseniz
Mesaj tarihi:
Abi bu adam çok korkutucu geliyo bana.
Google scholar dışında evrimle ilgili bişey aradığım anda 30 sayfa harun yahya çıkıyo
yutubda arasam 10 sayfa EVRİM ALDATMACASI PROTEIN MUCİZESİ diye aptal aptal şeyler

bi de bu adama inanan mallar var o daha kötü.
Mesaj tarihi:
geçen yıla kadar youtube üzerinden hakaret etti diye dava açamıyordun. çünkü hakaret edenin IP bilgisine vs ulaşabilmek için muhatab alınacak youtube'u temsil eden bi kurum/ofis yok türkiyede. en fazla site yönetimine privacy complaint doldurup hakaret içeren videoyu yada commenti kaldırtabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
linki verilen videoya 53 kere bakılmış o sırada bu viewerlardan birinin yavşak diye comment girmeside düşük bi olasılık. konuyu açanın amacını bilemicemde hiç inandırıcı değil.
  • Yeni Oluştur...