nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 forgiver said: paraları nerede yedin naz valla cok da guzel yedim paticik seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 nerde seviyosun ya. işin düştükçe gelen birisin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Aluriel said: youtube commenti ile dava olayına inanasım gelmiyor benim, aka gözümle görmeden inanmam. kime anlatsam inanmiyor zaten ki ben de inanmamistim polislere beni tutuklarin laptopimi almayin dedim bi baktim baya ciddiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 barbu said: nerde seviyosun ya. işin düştükçe gelen birisin işte. isim dusmedi ki simdi bilmeyenler ogrensin yarin obur gun benim gibi magdur olmayin diye sey ettim ben yanlis bisey mi yaptim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 facebook için bişey diyemem ama youtube commenti için inanmıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 peki ben ruh hastasiyim uydurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 canin saolsun kardes, allah sifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 youtube privacy complaint o şekilde çalışmıyor. hangi video yüzünden ceza aldın sen? link verebilirsen incelemek istiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mahkeme kararini koyarim yarin oburgun ifadem alindiktan sonra elimde olucak iciniz rahatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hakaret içeren video koydum, o yüzden oldu desen yine belki diyebilirim ama comment olayı hiç inandırıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 youtube a adnan oktar yaz bakalim hangi video altinda comment bulabiliyorsun suan dun gece tunne kullanarak attigim 15 yorumun hepsi bikac saniye sonra silindi baya birini tutmus bu is icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mahkeme kararı değil direk video yu koysanda görür insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ahah klasik bir, yok artik o kadar da degil, onu da yapamazlar vakasi, yapiyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 random açtım 4-5 video. yorumu bırak full küfür dolu. geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yorumu ben yapmadigim icin adam elinde kagittan gosterdi tutup linki yazamadim kusura bakmayin da en yakin zamanda video ve mahkeme karari hard diskimin imajindan cikardiklari rapor ile gelicem o zaman konusalim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 peki paticik bikac gune gorusuruz operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sakin yaw sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1FBD5kT3ODU bu videonun altina yaptigim 15 yorum aninda silindi sen dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 o makyaj ne lan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben gidiyorum kendimi inandirmaya calismak sacma geliyo dedigim gibi raporlarla geldigimde cevap verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yorum yapma abi sen de o zaman. hiç izlemediğini farzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Abi bu adam çok korkutucu geliyo bana. Google scholar dışında evrimle ilgili bişey aradığım anda 30 sayfa harun yahya çıkıyo yutubda arasam 10 sayfa EVRİM ALDATMACASI PROTEIN MUCİZESİ diye aptal aptal şeyler bi de bu adama inanan mallar var o daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 geçen yıla kadar youtube üzerinden hakaret etti diye dava açamıyordun. çünkü hakaret edenin IP bilgisine vs ulaşabilmek için muhatab alınacak youtube'u temsil eden bi kurum/ofis yok türkiyede. en fazla site yönetimine privacy complaint doldurup hakaret içeren videoyu yada commenti kaldırtabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 linki verilen videoya 53 kere bakılmış o sırada bu viewerlardan birinin yavşak diye comment girmeside düşük bi olasılık. konuyu açanın amacını bilemicemde hiç inandırıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar