Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grim Fandango Turkish Fan Club

Jester

Öne çıkan mesajlar

oyunun baştan sona kadar konusu tam çözüm diye yanda duruyo zaten :P
yeni başladık bu işe ya 2 hafta oldu onu da yaparız yawaş.. yawaş[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!!
Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.

Sosyal ağlarda paylaş

resim (arkaplan) olarak vasat bi banner. hele de "a tribute to...." yazısı kısmını sevmedim hiç söyliyim. fikrim de aynı hala. öyle .fankulubu.com şeklinde bi domain ve kolayweb geocities gibi host ile olacak bi iş değil bence. öyle hevesinizi kırmak gibi bi niyetim yok ama eleştiriye de açık olmak lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

elestiriye herzaman acigiz bu yuzden kendini sucl hissetme
"cokmu sIkI gittim bunlarin ustune" diye
Belki dogru soyluyosun ama site 1 haftalik fln
Yakinda degisecek banner da sitede
Hep bole kalmiyacak aklinizda olsun
Yarica infernal nedemek ya o zaten malezyda ?? :D
"op zaten malezydada bi moka yaramaz anliyacaaaniz" Lol[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Sosyal ağlarda paylaş

Pervane fanı mı ya bu :)

Banner bana daha çok fallout'u çağrıştırdı.

Bu arada ne ki, 10-20 milyon toplayın herkesten gidin bir domain adı bir de web alanı olun. O kadar zor değil ki :)[hline]oh my god! he's whacked!
i vote we frag this commander.
give me something to shoot.
i love the smell of napalm.
Sosyal ağlarda paylaş

regulus nerde acaba ya telefon hattını bağlatamadı ya da gelirken ankaraya ölmüş olabilirmi acaba[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

grim fandango rulz! ama merak ettim fan sitesine koyacaksınız? çünkü zaten eski bir oyun tam çözüm koyarsın mp3leri koyarsın wallpaper koyarsın e baska? o kadar? devamı da cıkmıcak ki bence bir süre sonra sonar site

bu arada iyi güzel demişsiniz türkçe sitede ingilizce tam çözüm ne arar diye katılıyorum buna ama banner ne öyle bannerdaki yazılar niye ingilizce??

nese kolay gelsin diyorum. valla yapabileceğim birşey varsa yardım edeyim de diyorum ama işte ne tür birşey yapılabilir ki merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

Raider dogru soyluyosun de biz neden bu siteyi yaptik once o nedene inelim,
Herkez nefeslerini tutsun iniyoruz

Simdi bu siteyi yapmamizin amaci Lucas art in bu mukemmel oyununun devamini getirmesini istememiz.
Simdilik degil ama yakinda imza kampanyasi basliyacak(umarim)
Diyeceksinizki ulan fake girende olur hesaba girmeyende
Lakin bu bile gostermezmi Insanlarin grimfandangoyu cok sevdigi ve bu yuzden tekrar girdigini,??
Bu imza kampanyasinin sonundada Lucas art a yolluyacaz.
Umarim kaliteli ve basarili bir kampanya olur
Simdiden Paticik yardimlar icin saolsun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 20 September 2003 15:10 tarihinde demiş ki:
regulus nerde acaba ya telefon hattını bağlatamadı[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya

bu doğru öteki yanlış
ptt'den 2 hafta sonraya tarih verdiler şu an bursadayım ankaraya pazar akşamı döncem pzt akşamı netteyim inşallah..
ehe bu arada en lüzumsuz admin olarak tarihe geçemem gf cd'm kayıp
inf.bir ara buluşmaya çalışalım gerçi sen teee nerde oturuyorsun ama
ben cd'leri bilgisayara atarım getirirsen
parayı da ben veririm domain için ama babanı ikna edecen bak para topladım diyecen kullanabilirmiyim diye ikna edecen
guardian zaten malezyada :D[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

buluşuruz cdleri veririm de domain işini benden beklemeyin[hline]the action brings reaction
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir aslında
questleri yapınca yaşayanlar ülkesine dönüyosun :P
madem bu kadar seviyosun oyunu forumlarımıza üye ol :-)[hline]the action brings reaction
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
arkadaşlar.. topici tekrar upladım görebilecek olanlar varsa diye.. en son olarak tam biz işin gazındayken kolayweb serverdaki bütün dosyalarımızla birlikte uçmuştu..
Şu an site hala yok ama Never Ending Legends'ın forumlarında bir bölümümüz var. Ulaşmak isteyenler oradan ulaşabilir...
companeros![signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...