Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 oyunun konusunuda yazsaydınız keşke diyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 oyunun baştan sona kadar konusu tam çözüm diye yanda duruyo zaten :P yeni başladık bu işe ya 2 hafta oldu onu da yaparız yawaş.. yawaş[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yani her oyun kendi içinde senaryoludurda ilk başta bir -iki paragraf yazı olur mesela adam acentada çalışmıyormu ? kadın yanına gelip derdini anlatmmıyormu bunları yazın demek istedim ben.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yazıcaz yazıcaz... şu soktuğumunun kolayweb i bi hata vermese kolaymış pöh[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 kolayweb :P bu arada benim grim fandango Cd mi kim aldı Hıı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 oh be 2 günlük ölümcül bekleyişin sonunda geldi kolayweb serverları 3. yıl da eklenmiştir arkadaşlar bu arada banner ımız[hline]Feel Nothinghoracegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Allahsiz sin be Infernal. Yapiyoruz yapacaz Ayrica bende 9 dan fazla grim mp3 u var bende onu geocitiesden alip yonlendirecem yakinda daha cok mp3 le karsinizda olucaz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 resim (arkaplan) olarak vasat bi banner. hele de "a tribute to...." yazısı kısmını sevmedim hiç söyliyim. fikrim de aynı hala. öyle .fankulubu.com şeklinde bi domain ve kolayweb geocities gibi host ile olacak bi iş değil bence. öyle hevesinizi kırmak gibi bi niyetim yok ama eleştiriye de açık olmak lazım[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bi kere ben alamam domaini. babam hayatta izin vermez. regulus da aynısını söyledi. the_guardian zaten malezyada.[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 elestiriye herzaman acigiz bu yuzden kendini sucl hissetme "cokmu sIkI gittim bunlarin ustune" diye Belki dogru soyluyosun ama site 1 haftalik fln Yakinda degisecek banner da sitede Hep bole kalmiyacak aklinizda olsun Yarica infernal nedemek ya o zaten malezyda ?? :D "op zaten malezydada bi moka yaramaz anliyacaaaniz" Lol[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 abi harbiden geyiğin önde gidenisin ha para falan toplanacak olursa dedim :)[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Pervane fanı mı ya bu :) Banner bana daha çok fallout'u çağrıştırdı. Bu arada ne ki, 10-20 milyon toplayın herkesten gidin bir domain adı bir de web alanı olun. O kadar zor değil ki :)[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 hocam biz de salak değiliz düşündük yani. adam malezyada diyorum sana :)[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 tam çözüm bitmiştir arkadaşlar[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bak hala malezya diyo Lol :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 regulus nerde acaba ya telefon hattını bağlatamadı ya da gelirken ankaraya ölmüş olabilirmi acaba[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Yeni forumlar kalite olmus baya:)[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 grim fandango rulz! ama merak ettim fan sitesine koyacaksınız? çünkü zaten eski bir oyun tam çözüm koyarsın mp3leri koyarsın wallpaper koyarsın e baska? o kadar? devamı da cıkmıcak ki bence bir süre sonra sonar site bu arada iyi güzel demişsiniz türkçe sitede ingilizce tam çözüm ne arar diye katılıyorum buna ama banner ne öyle bannerdaki yazılar niye ingilizce?? nese kolay gelsin diyorum. valla yapabileceğim birşey varsa yardım edeyim de diyorum ama işte ne tür birşey yapılabilir ki merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Raider dogru soyluyosun de biz neden bu siteyi yaptik once o nedene inelim, Herkez nefeslerini tutsun iniyoruz Simdi bu siteyi yapmamizin amaci Lucas art in bu mukemmel oyununun devamini getirmesini istememiz. Simdilik degil ama yakinda imza kampanyasi basliyacak(umarim) Diyeceksinizki ulan fake girende olur hesaba girmeyende Lakin bu bile gostermezmi Insanlarin grimfandangoyu cok sevdigi ve bu yuzden tekrar girdigini,?? Bu imza kampanyasinin sonundada Lucas art a yolluyacaz. Umarim kaliteli ve basarili bir kampanya olur Simdiden Paticik yardimlar icin saolsun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: Infernal_Reborn, 20 September 2003 15:10 tarihinde demiş ki: regulus nerde acaba ya telefon hattını bağlatamadı[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya bu doğru öteki yanlış ptt'den 2 hafta sonraya tarih verdiler şu an bursadayım ankaraya pazar akşamı döncem pzt akşamı netteyim inşallah.. ehe bu arada en lüzumsuz admin olarak tarihe geçemem gf cd'm kayıp inf.bir ara buluşmaya çalışalım gerçi sen teee nerde oturuyorsun ama ben cd'leri bilgisayara atarım getirirsen parayı da ben veririm domain için ama babanı ikna edecen bak para topladım diyecen kullanabilirmiyim diye ikna edecen guardian zaten malezyada :D[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 buluşuruz cdleri veririm de domain işini benden beklemeyin[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya kardeşler yok mu ankarada oturan domain alabilecek biri para önemli değil parayı bulmamız çok kolay ama alamıyoruz... ankara'da biri varsa parayı vermemiz karşılığında domain alabilecek haber versin....![hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 olabilir aslında questleri yapınca yaşayanlar ülkesine dönüyosun :P madem bu kadar seviyosun oyunu forumlarımıza üye ol :-)[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Valla bir frpsi ciksa super huper olur[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 arkadaşlar.. topici tekrar upladım görebilecek olanlar varsa diye.. en son olarak tam biz işin gazındayken kolayweb serverdaki bütün dosyalarımızla birlikte uçmuştu.. Şu an site hala yok ama Never Ending Legends'ın forumlarında bir bölümümüz var. Ulaşmak isteyenler oradan ulaşabilir... companeros![signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar