prondir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Normalde köprü ve otoyolları kullanmadığım için arabamda ogs ve kgs yok ama yarın sabah mahmutbey gişesinden geçmem gerekiyor. Sırf bunun için ogs almak istemedim. Zaten almak istesem de yarına kadar alamam herhalde, kgs için de aynı şey geçerli sanırsam. Bankada falan uğraşmadan direk parasını verip kgs alacağım bir yer var mı? Köprülerde var diye duymuştum sanki ama hangi köprüde satılıyor? Tam olarak öğrenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 istanbul'u bilmem ama izmir'de gişelerde satılıyor, çıkışlarda. 20 lira olması gerek kart + içinde 7 tl mi ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Shell'den almistim ben. Bir daha ki sefere doldurturken rahatlik oluyor. Hafta sonu vs hep acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 halkbank idi yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 shell, ziraat, halkbank, bir de yol kenarındaki kgs minibüsleri en iyisi shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 feribotla geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Shell'e bakayım bir o zaman, her shell istasyonu anlaşmalı değilmiş ama allahtan Zincirlikuyuda varmış. Tşekkür ettim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 dasaaa said: bir de yol kenarındaki kgs minibüsleri o minübüsler yasalmı yav bi tane bezin üstüne yazmışlarf KGS falan diye bekliyolar köprüye gidiş istikametlerinde genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yasaldır herhalde. ama kesin bişi diyemem sdfsdf. 2.köprünün evropa girişinde, sapaktan önce kendi yerlerinin önünde vardı. oradan almıştım vakti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ehuhe o minibüsler her zaman çok yalan gelmişler bana. Minibüs pilavcısı gibi bir güveninirliği bile belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 karayollarından alma. onları yine sadece karayollarında doldurabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar