Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bir arkadaşım fenerbahçe dergisinin pazarlamasını yapan tenha komünikasyon diye bir firmada işe başladı , telefonla satış yapıyor.Bu firma hakkında bilgisi olan var mı?Nasıl bir iş ben anlamadım , telefonla milleti arayıp fb dergisine üye olmak ister misiniz falan diye soruyorlar , sonrada kredi kartı bilgilerini alıyolarmış milletten.İnanılmaz saçma geldi bana , telefonda herhangi biriside seni arayıp fb dergisinden arıyoruz bla bla deyip kredi kartı bilgilerini araklayabilirler , neye güvenerek böyle bir işe kalkışmış bunlar anlamadım valla.Dolandırıcı falan olmasın bunlar sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.firmafaresi.com/hizmet/mmt-tenha-telekomunikasyon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Aynı firmadan mı bahsediyorlar acaba , almanyadan falan baya bahsedilmiş orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 alamancı adamlar türkiyede iş kurmuş işte. yazıyor yorumlarda fenerbahçe dergisi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar