BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 onu görmedim ben sürekli bi yerlerde ucu açık (nedense???) borulardan boşa akan sular buluyolar (??) onları kaplara dolduruyolardı, çorap morap yıkadıkları su da yine böyle borudan akıyodu eheh ha evdek musluk ha arazideki boru yani ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hehe :) bende corap yikarlarken gordum bir yerde, ama icme suyu mudur degilmidir bilmiyorum. gerci zehirlemezler heralde insanlari.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Eylül 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Çakal da inecek ayı da inecek ama bizlere göremeyeceğiz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Esasında bir grub maganda bunların evi basıp erkekleri bayanları sabaha kadar .... en güzeli olur bir daha da böyle salak programlar yapmazlar belki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben yadigar çifteyi alıyorum, fişekleri de sarınıyorum. Haydi beyler mekan basıyoruz.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aslında fena fikir değil? yani şurdan 10 adam toplayıp çiftliğin etrafında çirkeflik yapmak lazım, mesela hakan koyu fenerli, gidip bağıracan orda fener 5 yedi falan, yasemine erkek arkadaşın seni aldatmaya başladı, en son hande ataizi ile evlenip boşandı şimdi seda sayanla birlikte geziyo falan, zeynep özala annen seni evlatlıktan reddetmiş mirasından da men etmiş falan diye bağıracaksın :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Olmaz, ben doldurdum tüfeği çoktan.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 [b]Ulan şüyle olsa filimlerdeki gibi.. Herkes bir birini oldursun sağ cıkan para odulu alsın.. Ayda bir yapılsın bu program.Ayda bir atsınlar 10 kisiyi .Bakın 2 sene sonra magazin prog varmı hehe[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Yakında o da olur yani SON SAVAŞÇI diye programlar çıkar TVde. 10 ünlü yaşamları için savaşıyorrrrr. Bak işte o programı izlerim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Reyting rekoru kırar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 The last man standing süfer olur valla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 :) Olsun valla. Ünlü vadisi. *!cendere çalar*[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Koptum demin Yunus Günce masturbasyon yaparken kameraman yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Demin 2 über salak uygur kardeşlerin programında ara ara gösteriyorlardı 2 3 saniyelik bir görüntü herifin fermuar kemer falan açık.:). Dağ havası çarpıyor insanı. (belki tuvaletini yapıyor olabilir günahını almiyim) [Bu mesaj Fegro tarafından 14 Eylül 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Pro7 de Die Alm diye bir yapım vardı bunun aynısı. Herşeyin kopyasını alıoruz zaten.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bu arada kopya değil arkadaşlar bu tip yarışmaların hakkı satın alınıyor.Survivorın formatı farklı. Yani aynı formatın türkish halini izliyoruz. a.k.a Pop Star, Aileler Yarışıyor,Big Borther,Luckywheel (çarkıfelek).Bu tip yarışmaları üreten şirketler telif hakkını çeşitli ülkelere satıyor.Bu yüzden çeşit çeşit güzellik yarışması var yani stabdart bir güzellik yarışması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 celebrity farm in turkiye patenti alinarak yapilmis hali iste.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Fegro, 14 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Koptum demin Yunus Günce masturbasyon yaparken kameraman yakaladı. Nası ya :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 popstar degil o da, american idol :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Dojorel, 14 Eylül 2004 22:31 tarihinde demiş ki: celebrity farm in turkiye patenti alinarak yapilmis hali iste. hehe iyi sıkmışım :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kolpa değil kendi gözümle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya kapı fln yok mu ewde adam aleni sekilde mi yapıo masturbasyonunu alla allaaa..abi yannıs görmüş olmayasn =)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 programda üzerine yapılan yorumlarda saçma[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hayır çiftliğin dışarsında uzaktaydı kamera yok zannediyordu,bahce falan sular gibi bi haldeydi ben hortum var zannettim elinde ama bişi yoktu kameraya dönünce pantolon açıktı kemerler falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 acaip gereksiz bi program eheh.bi 10 saniye baktım, sonra pişman oldum ki 10 sn için normalde pişman olmam ama o kadar kötü ki oluosun yani ehehe.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar