Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ayak http://images.piccsy.com/cache/images/5679-d4f5e7-500-357.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sol el direksiyonun en üstünde sağ el boşta.bazen viteste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Korunmadab asla tutmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sol el direksiyonun sol üst ya da sol alt kösesinde(değişiyor) sağ el de, sağ tarafa genelde mp3 player'ı koyuyorum paso şarkı değiştiriyorum ordan otomatik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: sol el direksiyonun tepede 12de, sağ el viteste. düz-otomatik, hep aynı.aynı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Başparmaklarınızı direksiyonun içinde tutmayın kaza anında kırılma olasılığı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sol el yandan sağ el viteste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 9 çeyrek özelikle dikkatli olmam gerken, arabanın hız ile savrulabilceği yerlerde(bozuk satıh, sulu yol, eğimli yol, büyük araçların rüzgarının etkileyeceği yol) oun dışında hızlı giderken elim gelende saat 6da olur ya iki el yada teki viteste... Değişiyor esasen bakınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 beni direksiyon tutuyor. böğhk! gördün mü işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tek elle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: sol el direksiyonun tepede 12de, sağ el viteste. düz-otomatik, hep aynı. Budur vaniLLe said: böyle. http://inlatest.com/images/resized/images/custom/scared-driver_200_133.jpg Sonra para kazanmak için geçirmiyolar beni bık bık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sağ el viteste, sol el camda bi parmak direksiyona ucundan müdahale ediyor araba yoldan çıkar gibi oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Dartanian said: vaniLLe said: böyle. http://inlatest.com/images/resized/images/custom/scared-driver_200_133.jpg Sonra para kazanmak için geçirmiyolar beni bık bık. stfu bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Alıntıyı beceremiyosun ehliyet istiyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben ehliyeti alali 1 sene oldu kabiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Çıkıyon mu trafiğe yoksa yatıyo mu ehliyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bazen. ama simdilik tek islevi, yas sorduklarinda göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sen yine iyisin 2006da almisim ben ehliyeti. sadece kimlik olarak kullaniyorum bende. nufus cuzdanindan kucuk oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hic iyi degilim bence sirf kimlik niyetine kullanmak icin dünyanin parasini bayildik =P neyse ilerde kullaniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 çetintaş 9 u 5 geçe pozisyonunda tutuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gülünecek bişi diil aslında da.. AHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Hızlı ve çukur, ani fren vb. risk taşıyan zamanlarda sol elim yandan direksiyonu sabit tutuyor, hafif düzeltmeleri de sağ elimle yapıyorum. Bunun dışında normal giderken direksiyonu nasıl tuttuğum hakkında gerçekten fikrim yok. Bu topic düşündürdü beni, bundan sonra inceleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 10 çeyrek şeklinde tutuyorum hızlı ve düzgün gidiyorsam. magandalık yaptığım sırada sol el direksiyon üstünde, sağ dirsek kolçağa dayanmış şekilde yayılarak. arada vitesi ittiriyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Cons said: çetintaş 9 u 5 geçe pozisyonunda tutuyormuş sadfplskjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 saat 7 yi 22 geçe şeklinde tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar