Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] yeniden başlasammı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ne dersiniz?yapıcak hiçbişi yokk cnım skılıyo,übi an aklıma gldi ama şimdi azcık questle lvl 1 fln takılmak istemiyorum+oyunu unuttum+kaç kişi kaldı oynayan+clan duruyomu,durumu nasıl?

:)[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
argh başladım bile,knight yaptım char'ı.4level atladım
+21guts
+14wits
+12charm
+22skill
+12quest
+5attack
+14def[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
yahu bende başlamıştım bi ara ama o günde bilmem kaç quest yapmak çok bayık ben isterimki istediğim zaman istediğim kadar oynayayım alla alla :yapma:[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Mesaj tarihi:
valla oyuna ilk başladığımda oynamak için ertesi günü beklemek zevkli oluyodu ama artık oyunun cığını cıcığını bildiğimizden bi geyiği klamadı

bana item yollayabilecek varmı?zevksiz olur dersiniz,sorumluluğu alıyorum.oyuna 20 kere baştan başladım artık sürünmek istemiyorum,

bu arada clan nooldu?bak frostknightsa girecem.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
hatrılıyporumda ilk dragoncourt için paticiğe üye olduğumu8z günleri,towne squarede muhabbetden icqden kanka lduğumuz cally listedeki 3.clanda başkan,ben aha oyuna yeniden başlarım anca.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:

bende oynuyorum,63 guts 53 wits 80 charm,110 skill,baron title,bide silver elf bow diye bir$ey buldum kazara,saga sola saldiriyorum,her$eyi indiriyor(giant indiremedim henuz)
char adi Leathas[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Mesaj tarihi:
ben char adını azmayı unuttum

char adı:jeasuka

ya lvl10um ben,bu gün boast yapmayı denedim beceremedim,boast deilmiydi sürkli yapmamız gerekn .unuttum,site up olsa.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:

mingleydi rank arttirmak icin gerekli olan[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

only true friends.

Mesaj tarihi:
benim 2000 witsli 1000 gutslı adamımda yok olmayı bekliyo muhtemelende yok olmuştur. bi ara abartıp oynamıştım baya sonra baktım haddi hesabı yok tıklamanın sıkıldım bıraktım. canım sıkıldı yazıyım dedim :P[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
abi oynamıosan ver bize.ben seninki gibi bi char kayboldu sıkıntıdan yeniden başlıyorum.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ehe,su an lvl 12,13 flnım

titan clana katıldım ve captainım
yaknda titandan para ve silah gelecek o zaman hiç bişi yoluma çıkanmaz ehehe[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
eh şu arada dadildeyim çok ilgilenemeyom amma titandan süper itemlar geldi,normalde slotları öldüremiodum şimdi dungeonsda takılıyorum hiç zorlanmadan ehehe.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
bi itemları yaiyimda görün
bi kere 35 milyon altın

snake scale:65d,-3s
sea slipper,+13d,+130 s
gladius,67a+48s
greattarge,+52d +22s[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:

ya delirecegim,yardim edin
bugun yeter mingle yapmayim,gideyim biraz dogru duzgun xp alayim,para kazanayim dedim
basima gelmeyen kalmadi
lvl 19,89 guys 139 cha 57 wits,warrior 5/5 mage 2/2 var
fakat,gel gor ki,kime saldirdiysam ya backstab atti ya mesmerize,kurtulamadim,halen foresttemi gezecegim ben?goblin mound da bi bela,backstab yiyip duruyorum,elimde silver elf bow var(sans,+71 A) worm elimden alip yiyor oradada
biraz item gonderebilecek varmi?char adi leathas[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)

only true friends.

Mesaj tarihi:
biraz para ve silah gönderdim :) çok güzel şeyler değil idare et[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Aferim allah belalarını versin bi zahmet
Mesaj tarihi:
bende 236 attack, 215 defend ,1459 skill var ama samurai ve shogun alamıyorum hala. bakalım o günleri de görcek miyim :)[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Aferim allah belalarını versin bi zahmet
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
opss . o ne bişim atak defend yaa ne kullanıyosun sen kardeş . aman yardım et bizede gözünü yiyim :)
nick kaisersoze[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun..
Mesaj tarihi:
dcourt u yaşatmaya çalışan birkaç genç ve hazin dramlarını izliyoruz :D[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
nedenmis?ben hergun 100 questimi ilk saldirdigim monster tarafindan oldurulerek kaybediyorum
bolumu kapatmayin![signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur)
  • Yeni Oluştur...