DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 evet ne dersiniz?yapıcak hiçbişi yokk cnım skılıyo,übi an aklıma gldi ama şimdi azcık questle lvl 1 fln takılmak istemiyorum+oyunu unuttum+kaç kişi kaldı oynayan+clan duruyomu,durumu nasıl? :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 argh başladım bile,knight yaptım char'ı.4level atladım +21guts +14wits +12charm +22skill +12quest +5attack +14def[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 alooo,yokmu lan buraya bakan,bi en dc takılıyorum heralde :::)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 dragon court olmusmu,peeeeh[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yahu bende başlamıştım bi ara ama o günde bilmem kaç quest yapmak çok bayık ben isterimki istediğim zaman istediğim kadar oynayayım alla alla :yapma:[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 valla oyuna ilk başladığımda oynamak için ertesi günü beklemek zevkli oluyodu ama artık oyunun cığını cıcığını bildiğimizden bi geyiği klamadı bana item yollayabilecek varmı?zevksiz olur dersiniz,sorumluluğu alıyorum.oyuna 20 kere baştan başladım artık sürünmek istemiyorum, bu arada clan nooldu?bak frostknightsa girecem.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hatrılıyporumda ilk dragoncourt için paticiğe üye olduğumu8z günleri,towne squarede muhabbetden icqden kanka lduğumuz cally listedeki 3.clanda başkan,ben aha oyuna yeniden başlarım anca.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bende oynuyorum,63 guts 53 wits 80 charm,110 skill,baron title,bide silver elf bow diye bir$ey buldum kazara,saga sola saldiriyorum,her$eyi indiriyor(giant indiremedim henuz) char adi Leathas[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben char adını azmayı unuttum char adı:jeasuka ya lvl10um ben,bu gün boast yapmayı denedim beceremedim,boast deilmiydi sürkli yapmamız gerekn .unuttum,site up olsa.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mingleydi rank arttirmak icin gerekli olan[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mingle zae oyunu deilmiydi?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benim 2000 witsli 1000 gutslı adamımda yok olmayı bekliyo muhtemelende yok olmuştur. bi ara abartıp oynamıştım baya sonra baktım haddi hesabı yok tıklamanın sıkıldım bıraktım. canım sıkıldı yazıyım dedim :P[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi oynamıosan ver bize.ben seninki gibi bi char kayboldu sıkıntıdan yeniden başlıyorum.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ehe,su an lvl 12,13 flnım titan clana katıldım ve captainım yaknda titandan para ve silah gelecek o zaman hiç bişi yoluma çıkanmaz ehehe[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Hadi bakalım, go on!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 eh şu arada dadildeyim çok ilgilenemeyom amma titandan süper itemlar geldi,normalde slotları öldüremiodum şimdi dungeonsda takılıyorum hiç zorlanmadan ehehe.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bi itemları yaiyimda görün bi kere 35 milyon altın snake scale:65d,-3s sea slipper,+13d,+130 s gladius,67a+48s greattarge,+52d +22s[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya delirecegim,yardim edin bugun yeter mingle yapmayim,gideyim biraz dogru duzgun xp alayim,para kazanayim dedim basima gelmeyen kalmadi lvl 19,89 guys 139 cha 57 wits,warrior 5/5 mage 2/2 var fakat,gel gor ki,kime saldirdiysam ya backstab atti ya mesmerize,kurtulamadim,halen foresttemi gezecegim ben?goblin mound da bi bela,backstab yiyip duruyorum,elimde silver elf bow var(sans,+71 A) worm elimden alip yiyor oradada biraz item gonderebilecek varmi?char adi leathas[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 biraz para ve silah gönderdim :) çok güzel şeyler değil idare et[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bende 236 attack, 215 defend ,1459 skill var ama samurai ve shogun alamıyorum hala. bakalım o günleri de görcek miyim :)[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sagol phlox,gonderdiklerin cok isime yaradi :),backstab atamiyorlar artik[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gm-Sniper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 opss . o ne bişim atak defend yaa ne kullanıyosun sen kardeş . aman yardım et bizede gözünü yiyim :) nick kaisersoze[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 dcourt u yaşatmaya çalışan birkaç genç ve hazin dramlarını izliyoruz :D[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 walla ben yine sılkıp bıraktım bu oyunu,bence bu bölüm kapansın,bi espirisi kalmadı.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 nedenmis?ben hergun 100 questimi ilk saldirdigim monster tarafindan oldurulerek kaybediyorum bolumu kapatmayin![signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar