Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 geceleri yatarken yatağımızda dönüp duruyor, bir türlü uykumuz gelmiyorsa neler yapılabilinir? sanırım hayatın devam ediyor olmasına karşın yatağa yatıp o günü bitirmek zor oluyor, onla alakalı da olabilir. rakı/alkol alıp sızmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 koyun say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 eterle uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iğrenç bi kitap alıp okumaya çalış puntoları çok küçük olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bişeyler okumayı deneyebilirsin uyumadan önce. zaten biraz yorgunsan faydalı olabiliyor baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gun icinde fiziksel olarak yorulmamak uykusuzlugun ilk sebeplerinden. gunde 1 saat kosarsaniz gece misiiil misil uyursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yatakta donuyor olman en basitinden rahat olmadigin anlamina geliyor olabilir, yatagini degistirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Daesu said: spor +1 cik yürü ya da, bi sekilde yorul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 seks dicem bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bende düşünmekten uyku uyuyamıyorum çözümü beynimi susturmakta buldum 5-6senedir yatarken tv dizi karşısında uyuyarak geçiriyorum başka türlü uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yapılabiliyorsa seks.yapılamıyorsa yorulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sanırım hayatın devam ediyor olmasına karşın yatağa yatıp o günü bitirmek zor oluyor, onla alakalı da olabilir. bu ne abi nasıl çılgın bi hayatın var senin? kıskandım. nese 2 duble viski atıcaksın sek bebekler gibi uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yatmadan once 2duble viski ohhsss sonra gelsin reflu... yemek borumu elime alirim ben sabaha, oyle bisi yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi sen hiç uykusuzluktan radyasyon yaymamışsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yaymamisimdir uyku konusunda sikintim yok benim. acarim uzay belgesellerimi misil misil uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ise gir calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 AHAHAHAH ya ben senle evlenebilirim lan. en sevdiğim şey uzay belgeseli seyredip uyumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 öf ekmek gay icerikli postlarin sardi forumun dört bi yanini. hihihiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yatarken birileri tarafından zorlanıyosan kapını kitlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bone said: geceleri yatarken yatağımızda dönüp duruyor, bir türlü uykumuz gelmiyorsa neler yapılabilinir? sanırım hayatın devam ediyor olmasına karşın yatağa yatıp o günü bitirmek zor oluyor, onla alakalı da olabilir. rakı/alkol alıp sızmak? Kitaro - Theme from silk road Rolling Stones - As Tears Go By Gibi müzikler kısık seste dinlenebilir. Yada kafa dagıtsın diye TV'de pek izlemediğin dikaktini çekmiyecek hatta dikkat dağıtma amaçlı yine kısık seste bir kanal program açılabilir. Bunlar yardımcı oluyor uyumaya. Kafa dağılınca uyku devreye giriyor. Alkol doğru bir çözüm değil baş ağırısı yada aşırı susadığın için uyanıp su içip hasta olma karın ağrısı gibi dertler yüzünden bazen işe ayramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bide kimin zorladığına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bi ara uykusuzluk çektiğim dönem, tv de kral tv açıp öyle yatıyodum. 2 dakika içinde dalıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sevgili bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 nomsaR said: bi ara uykusuzluk çektiğim dönem, tv de kral tv açıp öyle yatıyodum. 2 dakika içinde dalıyodum. ahaha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar