toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :) cokmuyor aslında. ayrıntılı anlatmam lazım da ugrasamıcam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sahasrara said: 21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm. Ne olur ne olmaz ciddiye almasanız bile aklınızda olsun. + ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandıahahahah bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi bu kafa ile gidildiği için depremden korkuyoruz zaten. istanbul depremi kaç olur? lan ne olursa olsun!! 7,0 mi, 7,4 mü kime ne be! bi depremde bina ayakta kalır mı? önemli olan o. ona bakan da yok işte. insanlar kendi kendilerine jeofizikçilik oynuyorlar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: aman abicim siz yapmayın bari ya. depremin onceden tahmin edilebilmesi gibi bir durum soz konusu degil. lutfen. http://www.youtube.com/watch?v=rU1bYspMyQw emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 turkcell veya vodafone niye sıçmadı abi? onu açıklasana bi. hakkaten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bilgisayarın kurtar beni diye bağırıyor bence.Kucakla onu kaç seni küçük aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Video var ayıp sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu depremin twitterda trending topic olmasi cok ilginc geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o tahmin değil. uzakta ve derinde olan depremin ilk bilgilerini alıp bilgilendirebilirsin. ağzının içinde olursa deprem babayı alırsın. ama o tahmin değil, olan deprem hakkında uyarı sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 siyanür hakkında söylentiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: turkcell veya vodafone niye sıçmadı abi? onu açıklasana bi. hakkaten merak ediyorum. bircok sebebi var. ama once nerede oturdugunu, nerede sıcmadıgını, sıcmadıgını nereden bildigini falan ogrenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kütahya merkez belediye başkanı ntv'ye konuştu şimdi, merkezde herhangi bir hasar yokmuş, simav'a hareket ediyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :) nükleer santral ile zerre alakası yok şu olayın. telefon hattının çökmesiyle de çok alakası yok gibi aslında. hat kesilmese bile daha büyük sorun o bölgedeki şebekenin aynı anda o kadar trafiği kaldıramamasıyla ilgili. sonuçta düşük nüfuslu bir bölge vs gsm/telefon alt yapısının büyük şehirlerle bir olmasını beklemek komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 beşiktaştaydım salonda vanishing on 7th street izliyordum hiçbi şey hissetmedim. kedi yanımda uyurken bi anda kafayı kaldırdı heyecanla gözlerini bi yere sabitleyerek bekledi kaskatı kesildi. lakin ben yine bir şey hissetmiyordum. ardına bir dene mesaj geldi cebime deprem oli la diye. yani demem o ki ben hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kütahya Eti Gümüş Tesislerindeki siyanür yayılımı tehlikesi üzerine Greenpeace bildirisi 7 Mayıs 2011 günü, Kütahya'daki Eti Gümüş A.Ş. ye ait gümüş madeni tesisinin siyanür havuzunda ki üç kademeli barajın setlerinden biri çökmüştür. Söz konusu atık havuzu 25 milyon m3 kapasitelidir ve halihazırda 15 milyon m3 atık siyanür bulunduğu tahmin edilmektedir. Siyanürlü yöntem ile üretim yapan tesiste yaşanan vakaya neyin neden olduğu tam olarak bilinmemekte ve halen bölgedeki tüm canlı yaşamı için çok büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Yani tesiste tek bir set ile tutulmaya çalışılan 15 milyon metreküp siyanür çevreye yayıldığı, hatta, sızdığı anda son derece ölümcül olacaktır ve geri dönüşü olmayan bir felakete yol açacaktır bu doğru mu ya, problem çıkmamıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :) abi gerçetne hükümetin suçu değil, öyle düşünme hani burda iletişim sektöründe çalışan insanlar var, açıklarlar istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 1 saatte 27 sayfa ne abi naaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 telefon hatlarının baz istasyonlarının bile peak bi durum için limitlerinin olması lazım. turkcell geçici baz istasyonlarını kaldırır akdenize kurar mesela yazın. e her durum için illaki tahmin edilen kapasitex2 gibi bişeyin açık olması gibi durum pek makul değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: turkcell veya vodafone niye sıçmadı abi? onu açıklasana bi. hakkaten merak ediyorum. nası sıçmadı? ilk yarım saat yoktu ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu hayvanlar cidden hissediyo lan galba. kafesinde uyuyan kanarya 4-5 saniye önce birden uyanıp tellere yapıştı la noli derken deprem başladı hayvan da çıldırdı. deprem bitince tüneyip uyudu yine. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Estel_Anorien said: 1 saatte 27 sayfa ne abi naaptınız? sarstık paso.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: tinu said: tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :) cokmuyor aslında. ayrıntılı anlatmam lazım da ugrasamıcam simdi. olay sadece telefonmu? hadi telefon hatları millet yükleniyor ondan , e başka ülkerlerde deprem oldumu neden çökmüyor bu hatlar? hadi bunu geçtim telefonu bir tarafa bırak, ya 1 saati geçmiş dooğru düzgün haber alınamıyor şehirden, elektrikler gitmiş, ne olduğu belli değil, ve bu sadece 6 şiddetinde bir deprem sonrası oluyor, düşünün bir nükleer santralde çıkacak tehlikeli bir durumun sonuçlarını yada bu kadar tedbir alma özürlü bir ülkede nükleer santrali yapılırsa herhangi bir felaketde sonuçları ne olur, bakalım daha siyanür barajlarından haber yok! bir siyanür havuzda önlem alamıyoruz, nükleer santral için güvenilirmi bu ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 lan yine hissetmedim, millet mesaj attı uyandırdı deprem oldu diye. sağlam sallanmış Isparta'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Çevre mühendisleri odası basbas bağırıyor siyanür havuzu sızıyor diye hükümet birşey yok diyor.Sonra neden nükleer olmasın diye soruyorsunuz birde. Konuyla alakalı hadi yatın uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar