Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEPREM

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :)

cokmuyor aslında. ayrıntılı anlatmam lazım da ugrasamıcam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahasrara said:

21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm.

Ne olur ne olmaz ciddiye almasanız bile aklınızda olsun.

+

ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandı
ahahahah bu ne lan?
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :)

nükleer santral ile zerre alakası yok şu olayın. telefon hattının çökmesiyle de çok alakası yok gibi aslında. hat kesilmese bile daha büyük sorun o bölgedeki şebekenin aynı anda o kadar trafiği kaldıramamasıyla ilgili. sonuçta düşük nüfuslu bir bölge vs gsm/telefon alt yapısının büyük şehirlerle bir olmasını beklemek komik.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaştaydım salonda vanishing on 7th street izliyordum hiçbi şey hissetmedim.
kedi yanımda uyurken bi anda kafayı kaldırdı heyecanla gözlerini bi yere sabitleyerek bekledi kaskatı kesildi. lakin ben yine bir şey hissetmiyordum. ardına bir dene mesaj geldi cebime deprem oli la diye. yani demem o ki ben hissetmedim
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

abi gerçetne hükümetin suçu değil, öyle düşünme
hani burda iletişim sektöründe çalışan insanlar var, açıklarlar istersen
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tinu said:

cokmuyor aslında. ayrıntılı anlatmam lazım da ugrasamıcam simdi.

olay sadece telefonmu? hadi telefon hatları millet yükleniyor ondan , e başka ülkerlerde deprem oldumu neden çökmüyor bu hatlar? hadi bunu geçtim telefonu bir tarafa bırak, ya 1 saati geçmiş dooğru düzgün haber alınamıyor şehirden, elektrikler gitmiş, ne olduğu belli değil, ve bu sadece 6 şiddetinde bir deprem sonrası oluyor, düşünün bir nükleer santralde çıkacak tehlikeli bir durumun sonuçlarını yada bu kadar tedbir alma özürlü bir ülkede nükleer santrali yapılırsa herhangi bir felaketde sonuçları ne olur, bakalım daha siyanür barajlarından haber yok! bir siyanür havuzda önlem alamıyoruz, nükleer santral için güvenilirmi bu ülkeye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...