KingV Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 arkadaşları 3. yıl anısına ödüller veriliyor. bunun için kayıtlı oyuncu olmanıza gerek yok. Ödül 1: orjinal ve ek paket (ücretsiz dijital download) muhtemelen içerisinde 1 aylık oyun süresi var. ödül 2: ek paket + 1 aylık oyun süresi ek paketi olmayanlar için. ödül 3: 2 aylık oyun süresi + kappa pet. katılım için tek yapmanız gereken; [email protected] adresine "3 Year Anniversary" konulu bir mailı 27 mayısa kadar atmak. oyunu ücretsiz elde edebilir 1 ay da deneyebilirsin. bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ve ayrıca eski hesabınız duruyorsa, mayısın sonuna kadar hesaplarınız aktif hale getirildi. gelin 10 gün ücretsiz age of conan oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 milyon gigabyte olmasa oyun denerdim de şimdi hiç uğraşamayacağım 1mbitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kutlu olsun. nice senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 her gün 7 kişiye veriyorlarmış abi bunu, ben de her isteyene veriyolar sanmıştım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar