noface Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 merhaba Biz corp olarak empire da endusturiel isler yapıyoruz ve mission yapan arkadaşlarımızda var .Empire da CALADARI/AMARR/MINNATAR standingimiz 7+ oldugu icin sizlerede faydalı olacagımızı dusunuyorum yeni iseniz maden kazmak görev yapmak icin yardım lazım oluyorsa veya lvl4 görevde yanınıza arkadaşlar arıyorsanız bekleriz elimizden geldigince dilimizin dönduguncede yardımcı oluruz . oyunda Gauz a mail veya convo ile ulasın bekleriz. not: Corp sırf turklerden olusmuyor yabancılarda var ama sıkıntı cekmezsınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben yeni başladımda empire falan ne bilmiyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Red said: ben yeni başladımda empire falan ne bilmiyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 empire güvenli bölge ole diyeyim ben sana :)gerci uzayda kimselere güvenmede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Empire demek imparatorluk demek, gücün karanlık tarafı demek. O yüzden biz seni Rebel tarafına alalım. 0.0a bekleriz efendim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar