GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Evet arkadaşlar Battlefield 1942 oyununu Starwars'a çevirmek için gerekli dosya benim çok hoşuma gitti gayet başarılı olmus aynı zamanda pekte zevkli :DDosyayı indirmek için tıkla. Bi kaç resim koyayimda görün; Dosya birazcık büyük fakat indirmeye değer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 en pek beenmedim valla.....[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bildiğim kadarıyla Lucas amca zaten böyle bir oyun üzerinde çalışıyordu.Adını hatırlamıyorum şimdi ama.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 SS'ler bayağı güzel gözüküyor,şu an indiriyorum bakalım oynanış falan nasıl olacak, eline sağlık GM-Newbie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eski konu sitesi[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar