Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.sff.gen.tr/ Sonunda (aylar sonra) etrafa açılmaya karar verdik. Proje bana ve Fenris'e ait. Fantastik kurgu hakkında bir blog ve forum açıp genel olarak shared world'lerin dışında eleştiri ve makalemsi yazılar toplamayı düşünüyoruz. Eğer sizde yazmak istiyorsanız sitede burada söyleyin. Site hala azıcık work in progress durumunda bu arada. Renkler hakkında eleştiri almıştık ama güzel olduğunu düşünüyorum ben, değiştirmeyi de beceremedim zaten. Yazarlarla röportaj yapmak istiyoruz ilerde ama ne kadar olur bilmiyorum. Pek bir tanıtım, öğretme sitesi değil. Zaten türle içli dışlı olanlara yönelik olacak daha çok. Steampunk'a da, sf'ye de yer vermeyi düşünüyoruz. Fantazi ağırlık olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 di ve pluton'a yardımlarından dolayı teşekkürler bu arada... bu arada fantezi yerine fantastik kurgu yapalım bence sitenin sloganı sfdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 öm olacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 fenris said: di ve pluton'a yardımlarından dolayı teşekkürler bu arada... bu arada fantezi yerine fantastik kurgu yapalım bence sitenin sloganı sfdfsdfsdf Hiç önemli değil ne demek ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bence random ziyaretçilerin sitede 5 saniyeden daha fazla durmasını istiyorsan tema/renk konusunu tekrar düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hakkaten tema pek iyi olmamış ya yayın hayatınızda başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 asyalı fentazisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tema ve arkaplan filan üzerinde çalışıyoruz. daha çok yeni, çok değiştirilecek şey var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 güzelmiş. önerim siteyi twitter yada facebooka bağlayıp takibi kolaylaştırmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 onları da bi iki gün içerisinde ekliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salvatorun bütün kitaplarının incelemesini yapabilirim ^______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Özel durumlar dışında shared world'lere girmek istemiyoruz ama. Salvatore'un kendi dünyalarını eleştirmek ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sparkcaster said: salvatorun bütün kitaplarının incelemesini yapabilirim ^______________^ ben de... drizzt vurdu artemis parry ledi artemis vurdu drizzt parry ledi bi şekilde kavga bitiminde ayrıldırlar. drizzt QQ al yaptım. çok ağır spoiler oldu ama beaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ben web sitesinde açık renklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca koyu renkler gözü yorar.Renklerin anlamı ve insanlar üzerinde etkisi olduğundan renklerin anlamına göre renk seçebilirsiniz isterseniz.Arka planda yada tasarımda flu bir fantastik resim güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 girdap gibi dönen palalar bölümünü atlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 arkadaşlar duygularımı incitiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 teknoson said: Ben web sitesinde açık renklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca koyu renkler gözü yorar.Renklerin anlamı ve insanlar üzerinde etkisi olduğundan renklerin anlamına göre renk seçebilirsiniz isterseniz.Arka planda yada tasarımda flu bir fantastik resim güzel olur. doğru söylüyorsun. dediğim gibi baya değişecek, geliştirecek şey var. dreagloth said: girdap gibi dönen palalar bölümünü atlamışsın. bu kadar spoiler olmaz ama. modlar göreve!!!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar