Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tam destek devam nice yeni takımlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hadi bakalım hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Takımın kurulma aşamasında bize verdiği destekten dolayı, Pentagram a teşekkür ediyoruz. websitemizin kurulmasında ve takımımızın duyurusunda verdiği destekten dolayı bursat a teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ne demek yav =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 daha bunlar başlangıç dostum. lafı olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 stream linki normalde justin.tv/warpfire fakat justinden sorun yaşayanlar olursa , own3d.tv/warpfire olacak. dist.clannow.com adresinden de takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tr.justin.tv,en.justin.tv vs yapınca açılıo çoğu aradığım şey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Türkiyem kassa bi klan daha çıkarır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Turnuvalara oldukça katılım gösteren platinumdada 1.ci olan Zodiackiller neden klana alınmadı huun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben oynayabilsem takım yapıcam da, bi konsantre olup beceremiyorum şu oyunu. ne zaman mastera çıkayım, o zaman takım kurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Polyushka said: ben oynayabilsem takım yapıcam da, bi konsantre olup beceremiyorum şu oyunu. ne zaman mastera çıkayım, o zaman takım kurucam İlla mastera çıkman gerekmez. Diamond oyunuclarıda oldukça kaliteli. Örnek Sea'nin sleeepi duman etmesi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar