Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blue Chamber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çıkılmıo burdan bea her şeyi buldum :) adama help me diom kuru kafa gönderio para veriom geri verio . parayı boyayıp veriom gene geri verio :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya şu olayı anlamıyorum. Biraz açıklama yapsanız koyucagınız sey hakkında. Ööyle bodozlama dalıyoruz karısımıza bi oyun cıkıyo ne yapıcaz ne edicez falan. Amacımız nedir, nası oynanır. Bilen var bilmeyen var.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
telefon ne ..ka yarıyo yaw delircem lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yok çözememişim.parayı kalemi kapsülü kağıdı buldum help me yazıp yolladım kurukafa çizdi parayı yolladım geri gönderdi.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
parayla notu aynı anda yollamaya çalıştım ama ı ıh..acaba parada bişi mi yazıo[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
yok abii olmuo ben parayı boyayıp yolladım gene olmadı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
horas mafettin gecemi bu ne ya lol

iki şey var, bi şeylere yaramalı ama bulamadım, biri perde ikincisi telefon, bi kere orası caponya olduğu için 911 bi anlam ifade etmiyo :p çevirdim ses yok, açık bıraktım santral falan çıkar diye o da olmadı, mahallenin kaavesini arayacam o olcak sonunda, çağırcam selahattin abiyi kapıyı kırsın diye...

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Eylül 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[spo1=Para nerede ya diyenlere :)]Resim çerçevesiyle oyna[/spo][/b]
ya ben telefonla camın ne işe yaradığını anlamadım :)

edit:bu niye bold oluo bea spoiler da[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

[Bu mesaj zgrw tarafından 14 Eylül 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok kolaymış hehe, bayağı geç düştü ama basit

[spo1=Çözüm için ]Önce çekmeceden kağıdı, koltuk minderi altından kalemi ve borudan tüpü alın, sonra kağıda yazı yazıp yollayın.. "Help (kuru kafa) me" gelecek, telefonu açıp help (kuru kafa) me yazın :).. Parayı kapsüle koyun ve yollayın, anahtar gelecek açıp çıkın.

ps: kurukafa telefondaki bir tuşa benziyor onu bulun hehe[/spo]

Bu çok kalitesizmiş.. Viridian buna basardı.
Mesaj tarihi:
[spo1=para nerde? burda...]duvardaki tabloyu dürtüklersen oynuyo onun arkasında[/spo][signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
[spo1=Telefon hakkında]telefonda çevrilmesi gereken numara cep telefonlarında help*me şeklinde.numarayı çevirdikten sonra parayı kapsüle koyup yolluyoruz anahtar geliyo.[/spo][signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
Mesaj tarihi:
divin benden hızlı :) tereddüt ettim spo yazsammı diye gecikmişim[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
Mesaj tarihi:
ya benim yaptığım spoiler nie spoiler a benzemio bea :) nie benimkini tipi kayıyo :) kafa basmadım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
acaip bi bug buldum :) kapının kilidini açtıktan sonra , kapıyı açmadan bişi yaparsanız kapı tekrar kitleniyor ve içerde kalıyorsunuz :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
telefonla konuştuktan sonra parayı tüpe koyup direk postalıyorsun[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
telefonla konuşuyomu onu da anlamadım çünkü ses yok sadece numarayı çevirdim ondan sonra nasıl yollayacam parayı postalayacam ya da[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman
  • Yeni Oluştur...