Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazaalite bulamadım hiç bi yerde

Ryan

Öne çıkan mesajlar

bone haklısın aratsa bulabilirdi ama sen bu aralar bu tarz mesajları çok atıyorsun. sürekli insanların hatalarını bulmaya çalışıyor gibisin. hiç yapma demiyorum tabi uyaracaksın insanları fakat kendini şartlandırmış gibi sürekli bunu yapma bence. sonuçta biz paticiğe eğlenmek için bilmediklerimizi sormak için geliyoruz kusursuz bi düzen yaratmaya çalışmak saçma olur.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Sosyal ağlarda paylaş

adslde mi bi problem var acaba ya bi türlü bağlanamıyorum bu çektiğim kaçıncı kazaa her versionu denedim fesupanallah..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ryan, 14 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
hemen deli olucam meli olucam iyi valla..

peki senin uslubun çok mu iyi?
o kadar acilse iki düğmeye basıp paticikte bulman birkaç dakikanı almazdı.

said:
Phlox, 14 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki:
sen bu aralar bu tarz mesajları çok atıyorsun

napıyım, paticiğin eski haline çok alışkınım
başka forumlarda adet farklı oluyor, hatta yeni gelen üye sana parlıyabiliyor hiç durup düşünmüyor "acaba bu neden bana kızdı, bu forumlara yabancıyım acaba adetleri farklı mı" diye.
başka forumlarda adet farklı olunca, o forumlara alışkın insan geldikçe, paticikte bazı kurallar takılmıyor ve bazı kullanıcılar tarafından kullanılmıyor.

ama alışmış kudurmuştan beterdir. o eski kurallardan hala kurtulamadım, kurtulmayı da pek düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 14 Eylül 2004 16:05 tarihinde demiş ki:
ben bu aralar kazaadan ne dogru duzgun download yapıyorum nede arama yapabiliyorum. adsl de sorun olabilir benim de bağlantım dsl.

tamam sende sağol phlox biraz bi kapiyim bilgisayarı düzelir belki..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben sana görmezden gel demiyorum zaten. belli ki uzun süredir bu forumdasın. yanlıs yapana da izah edeceksin doğrusunu ama bazen insanın dalgınlıgına gelip yapıyor sen hiç affetmiyorsun hemen tetiği çekiveriyorsun. bence bu yanlış. tabi sana karışamam benim görüşüm bu.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ryan, 14 Eylül 2004 16:02 tarihinde demiş ki:
adslde mi bi problem var acaba ya bi türlü bağlanamıyorum bu çektiğim kaçıncı kazaa her versionu denedim fesupanallah..

firewall açık olabilir mi? belki adsl'nin firewalluyla alakalı olabilir, ya da norton mcafee felan gibi birşey kullanıyorsundur?

firewall ayarlarına bakarsan sorunun çözülebilir.

kablo internet kullanıyorum bende öyle bir sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ryan, o ilk mesajımda yazdığım cümlede "herhalde bu espri yaptı" diye düşünerek, verdiğim link için bir teşekkür etsen belki iş bu kadar uzamazdı. Sence?

said:
Demon_of_Hell, 14 Eylül 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
ehe kızdın işte kabul et

kimse beni anlamıyor ya böhühüh diyip çeker giderim..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Eylül 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayda şimdide tuttu bağlandı neyse ya amma kalabalık ettim forumu kendi kendinede düzeldi meret..
kusura bakmayın valla bende anlamadım , sende çok sağol yardımlarından & uyarılarından dolayı bone daha dikkatli olucam bidahakine.[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Sosyal ağlarda paylaş

evet ya haklısın öle yapiyim bi ara 22ye çıktı kazaada değişken yani ben yine heyecan yaptım abuk subuk postlar oldu ya dur tamam artık bu konuya mesaj atmiyim ben millete ne benim dl hızımdan
sağol bone[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...