Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Draft 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya enes şu an 3ten aşağı gitmez gibi gözüküyor hatta minnesota yakından ilgileniyormuş derrick williams yerine alabilirler 2. sıradan, olmadı utah. cleveland'a gitmesi zor gibi ama tabii belli olmaz bu işler.
Mesaj tarihi:
Spurs nabıyor lan? Indiana'nın 14.sıradan seçtiği Kawhi Leonard'la George Hill'i takas ettiler
said:
Pacers also sent the 42nd pick and the right to Erazem Lorbek to the Spurs in that George Hill deal.

Edit: Lorbek doğru çıkarsa işler değişir, canavar gibi iş yapar valla. Etki bakımından Scola vol.2 olur
Mesaj tarihi:
Deron williams gitmemiş olsa tamam dicemde şimdi nolucak durum anlamadım utah çoooook tırt kalmaz mı ya enes çok daha saglam bir kadroda gideri vardı aslında. Şöyle güzel guardlı bir kadroda oynasa fena olmazdı şimdi potansiyel sayı gücünü gösteremiyebilir pota altına top indirememe durumları yuzunden.

edit: benim tırt dedigim avrupalılardan biri de mehmettir aslında, ama enes oyle degil enes baya bir atletik kaçıyor digerlerine göre hani olurda konusu açılırsa dıye soyledım :D

Bir de hiç yoktan 2 tane türk uzunları var konuşa konuşa anlaşarak biraz daha kimya oluşturabilirler ama 2 uzun kimyası iyi olunca ortaya güzel bişi çıkar mı çok şüphelerim var.
Mesaj tarihi:
Bismack Biyombo bu elemanı gösteriyorlardı da adam 6'9'' boyunda 7'7'' wingspan yazıyor böyle biseyin imkanı var mı 9'3'' de elliyormus nası bi canlı yahu
Mesaj tarihi:
Pha said:

Work - outlarda 6"0 adamın üzerinden % 20 yle attı ama.

e o da olmasa zaten first pick falan olurdu. Ben wallace kadar olmasa da stili o sanırım herifin. 0 sayı atsın 10 blok 15 ribaund yapsın bana yine yeter :D
  • Yeni Oluştur...