küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kedix2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahahahhahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 küheylan said: ev arkadaşımı besliyorum, sabah okuldan gelirken sandiviç falan alıyorum, bi neskafe yapıyorum odasına bırakıyorum. yiyor. sonra ara ara gidip kontrol ediyorum bilgisayar başında bayıldı mı falan diye. tuvalet eğitimi var gidip kendisi yapabiliyor. banyo yapmaktan pek hoşlanmıyoruz :) ancak hafif zorlama ile ona da giriyor. akşam yemeğini yine hazırlıyorum, odasına bırakıyorum kendisi yiyebiliyor. bazen küçük süprizler de yapmıyor değil. notlarını alıp geliyorum ders falan çalışıyor ara ara. ancak ayrılmamızın vakti geldi, onu benim gibi sevecek bir ev arkadaşı arıyorum, sadece yemeğini vermeniz kafi, dediğim gibi tuvalet eğitimi var, eve gelenlere samimi sıcak davranır, kadın gelirse ara ara kuyruğunu sallar ama uyarırsanız sıkıntı yapmaz. ciddi ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 küheylan said: ev arkadaşımı besliyorum, sabah okuldan gelirken sandiviç falan alıyorum, bi neskafe yapıyorum odasına bırakıyorum. yiyor. sonra ara ara gidip kontrol ediyorum bilgisayar başında bayıldı mı falan diye. tuvalet eğitimi var gidip kendisi yapabiliyor. banyo yapmaktan pek hoşlanmıyoruz :) ancak hafif zorlama ile ona da giriyor. akşam yemeğini yine hazırlıyorum, odasına bırakıyorum kendisi yiyebiliyor. bazen küçük süprizler de yapmıyor değil. notlarını alıp geliyorum ders falan çalışıyor ara ara. ancak ayrılmamızın vakti geldi, onu benim gibi sevecek bir ev arkadaşı arıyorum, sadece yemeğini vermeniz kafi, dediğim gibi tuvalet eğitimi var, eve gelenlere samimi sıcak davranır, kadın gelirse ara ara kuyruğunu sallar ama uyarırsanız sıkıntı yapmaz. ciddi ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir. aylık bakımı yemekleri aşısı fln kaça patlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi okudukça yarılıyorum askldjsalkdsald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 küheylan ya ahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 inanır mısın çok masrafsız. zaten çocukken yapılmış tüm aşıları, ailesi baya dikkat etmiş. ara ara hastalanıyor Theraflu yetiyor. dediğim gibi yaptığınız yemeğe kesinlikle karşı çıkmıyor. ayrıca küçük süprizler olarak burger'dan yemek söylediği falan da oluyor. ha bazen gidip mutfak alışverişi yapıyorum gidip de 20 lira tuttu 10 lira veriver diyemiyorum, ancak istersen de sıkıntı yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 damage_inc said: engerek bu gerçek mi? geçen ölüyodum daha çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 İlerde inş köpek. Uygun ortam oluşturabilirsem hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Golden kuçukuçu. Iran-Çinçila miyav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 küheylan said: ev arkadaşımı besliyorum, sabah okuldan gelirken sandiviç falan alıyorum, bi neskafe yapıyorum odasına bırakıyorum. yiyor. sonra ara ara gidip kontrol ediyorum bilgisayar başında bayıldı mı falan diye. tuvalet eğitimi var gidip kendisi yapabiliyor. banyo yapmaktan pek hoşlanmıyoruz :) ancak hafif zorlama ile ona da giriyor. akşam yemeğini yine hazırlıyorum, odasına bırakıyorum kendisi yiyebiliyor. bazen küçük süprizler de yapmıyor değil. notlarını alıp geliyorum ders falan çalışıyor ara ara. ancak ayrılmamızın vakti geldi, onu benim gibi sevecek bir ev arkadaşı arıyorum, sadece yemeğini vermeniz kafi, dediğim gibi tuvalet eğitimi var, eve gelenlere samimi sıcak davranır, kadın gelirse ara ara kuyruğunu sallar ama uyarırsanız sıkıntı yapmaz. ciddi ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir. ben miyim lan bu? furkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Abi sdfsdfsf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 küheylan said: ev arkadaşımı besliyorum, sabah okuldan gelirken sandiviç falan alıyorum, bi neskafe yapıyorum odasına bırakıyorum. yiyor. sonra ara ara gidip kontrol ediyorum bilgisayar başında bayıldı mı falan diye. tuvalet eğitimi var gidip kendisi yapabiliyor. banyo yapmaktan pek hoşlanmıyoruz :) ancak hafif zorlama ile ona da giriyor. akşam yemeğini yine hazırlıyorum, odasına bırakıyorum kendisi yiyebiliyor. bazen küçük süprizler de yapmıyor değil. notlarını alıp geliyorum ders falan çalışıyor ara ara. ancak ayrılmamızın vakti geldi, onu benim gibi sevecek bir ev arkadaşı arıyorum, sadece yemeğini vermeniz kafi, dediğim gibi tuvalet eğitimi var, eve gelenlere samimi sıcak davranır, kadın gelirse ara ara kuyruğunu sallar ama uyarırsanız sıkıntı yapmaz. ciddi ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir. Ohaa. Bir arkadaşımda bunun dişisi var. O da çiftleştirecek bir erkek arıyordu. Ne dersin, uyar mı? Safkan elde eder yavrularını satarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bizimkinin yavuklusu var, azcık romantik. yapmaz sanırım ama ben istersem bilmiyorum olabiliğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 küheylan said: ev arkadaşımı besliyorum, sabah okuldan gelirken sandiviç falan alıyorum, bi neskafe yapıyorum odasına bırakıyorum. yiyor. sonra ara ara gidip kontrol ediyorum bilgisayar başında bayıldı mı falan diye. tuvalet eğitimi var gidip kendisi yapabiliyor. banyo yapmaktan pek hoşlanmıyoruz :) ancak hafif zorlama ile ona da giriyor. akşam yemeğini yine hazırlıyorum, odasına bırakıyorum kendisi yiyebiliyor. bazen küçük süprizler de yapmıyor değil. notlarını alıp geliyorum ders falan çalışıyor ara ara. ancak ayrılmamızın vakti geldi, onu benim gibi sevecek bir ev arkadaşı arıyorum, sadece yemeğini vermeniz kafi, dediğim gibi tuvalet eğitimi var, eve gelenlere samimi sıcak davranır, kadın gelirse ara ara kuyruğunu sallar ama uyarırsanız sıkıntı yapmaz. ciddi ilgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir.asdaSFASFASFASFAFSAASadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yavuklusu varsa vazgeçtim. Ben sığırla çiftleştirip farklı bir hayvan elde edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 küheylan said: inanır mısın çok masrafsız. zaten çocukken yapılmış tüm aşıları, ailesi baya dikkat etmiş. ara ara hastalanıyor Theraflu yetiyor. dediğim gibi yaptığınız yemeğe kesinlikle karşı çıkmıyor. ayrıca küçük süprizler olarak burger'dan yemek söylediği falan da oluyor. ha bazen gidip mutfak alışverişi yapıyorum gidip de 20 lira tuttu 10 lira veriver diyemiyorum, ancak istersen de sıkıntı yapmaz. Kaç ay anne sütü içti bizim bir arkadaş düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bide aşısı sünneti tam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben de elimi besliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Muhabbet kuşları dişi:gamze erkek: mülayim adlarında Gamze'nin sesi ince, canayakın,dışadönük.. Mülayimin sesi yanık, mesafeli ve kıskanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 adult arkadaş bulma siteleri profilleri gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar