Rexar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 herbişeycik bana ait. sadece hareket motion capture. movie biraz kalitesiz oldu çok sıkıştırdım dosya küçük olsun diye http://www.ulkertekstil.com/rexar/character.avi [Bu mesaj Rexar tarafından 11 Eylül 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Hll cok qusell ne ıle yaptın bu çalışmayı ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 11 Eylül 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 üçdeeseemeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Oha süpe rolmuş bence -tabikide fizik olayı çok güzel olmamış ama yinede harika olmuş bence ellerine sağlık ben örencem 3dmax ı kafama koydum[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 cok ii. oldukça fazla yanlış dalgalanmalar vs var fakat cok gerçekçi[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Saç dalgalanmaları hariç çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 rexar ve sufiye uyarıdır: "gerçek fizik kuralları geçerli burda nasıl gerçekçi diil" diye mesaj atmanız ikinci bi emre kadar yasaklanmıştır... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hehe saç normalden çok ağırmış ve elastikmiş yeni farkettim. o yüzden abartı hareketler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 oazuahuehauh süper ya .. hebele hübele tribinde bi kaç hareket. saçların öle olması için saç olmaması lazım yanlız :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Eylül 2004 21:29 tarihinde demiş ki: rexar ve sufiye uyarıdır: "gerçek fizik kuralları geçerli burda nasıl gerçekçi diil" diye mesaj atmanız ikinci bi emre kadar yasaklanmıştır... :P tamam be atmıyom mesaş falan.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eheh karı kafayı bulmus :) ellerine saglık cok guzel walla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yok horazcığım kızdığımız şey eleştirilmek değil. adama bi sahne gösteriyorum, bakıyor bakıyor perspektifi hatalı diyor. tabi fıttırıyorum ben de. iki cihan bir araya gelse herhangibir 3d proğramında hatalı perspektif elde edemez. edebilen varsa gelsin elini öpeyim. kadın orantısız olmuş de kötü olmuş de mok gibi modellemişsin de eyvallah. ama bu tip şeyler deme bana. saçtaki durum da aslında öyle. aslında hareketi yanlış değil sadece dediğim gibi ağır ve elastik. o yüzden çok savruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yavu tamam ben de ona bişi demiyorum. nası bazı fotooraflar bile hatalı görünür ya.. işte ööle şeyler 3dde de oluyo. hatta bilinçli olarak gerçekdışı yapılan şeyler de var falan. uzun lafın kısası elastik bi laf bu onun için şeettim. sonuçta o sözler yanlış/rahatsız edici bişiler olduunu gösteriyo. ondan yani... onn için. şeetmiştim.. eöö. gidiyom ben..[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 horezim grafikerim gitme tamam demiyom bişey :) bak smileyini de koydum :horace: [Bu mesaj Rexar tarafından 11 Eylül 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 süper olmuş da niye memeleri zıplamıyor. *!kaçar*[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hehe hiç aklıma gelmedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki: yavu tamam ben de ona bişi demiyorum. nası bazı fotooraflar bile hatalı görünür ya.. işte ööle şeyler 3dde de oluyo. hatta bilinçli olarak gerçekdışı yapılan şeyler de var falan. uzun lafın kısası elastik bi laf bu onun için şeettim. sonuçta o sözler yanlış/rahatsız edici bişiler olduunu gösteriyo. ondan yani... onn için. şeetmiştim.. eöö. gidiyom ben.. Yuh.. Bu resimde hanim efendi son anlarini yasamis herhalde O kafa o vucut. ve o ayaklar hani esnek olmak baska. bu baska Bu arada animasyon cok guzel olmus. Ellerine Saglik..Hernekadarda ben sac hakkinda bir problem gormemis olsamda (okadarda kotu dalgalanmiyorlar) Devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 cok guzel olmu$ ellerine saglik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bence de gayet guzelde saclar biraz abartili hareket ediyor gibi onu demeden edemiyecegim . ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 olumsuz elestiri yapanların vay haline ebatına... Cok iyi is yapmıssın devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ahauhhu çok güzel (: 3dsmax kullandıysan saçı shag hairlamı yaptın yoksa reactor veya simclothlamı? bide karakter animasyonu icin biped kullandın degilmi hareketleri cok hos bence hastası oldum eline sağlık saçlar filan iyi bence bi tek ışıklandırma biraz zayıf kalmış...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: horacegoesskiing, 11 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki: nası bazı fotooraflar bile hatalı görünür ya... lan ananı babanı bu ne böle oha korku filmi gibi[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 vay be...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 saçlarda bi soruna bendew rastlamadım. hatta genelde bir sorun görmedim ama benim odunluğumdan da olabilir hehe çok güzel olmuş devam...[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 obaa tebrikler rexar çok güzel olmuş inşallah bende yapabilirim bigün böyle şeyler ehe :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar