Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

character animasyonu ve saç

Rexar

Öne çıkan mesajlar

oazuahuehauh süper ya ..
hebele hübele tribinde bi kaç hareket.
saçların öle olması için saç olmaması lazım yanlız :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 Eylül 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
rexar ve sufiye uyarıdır: "gerçek fizik kuralları geçerli burda nasıl gerçekçi diil" diye mesaj atmanız ikinci bi emre kadar yasaklanmıştır... :P
tamam be atmıyom mesaş falan.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

yok horazcığım kızdığımız şey eleştirilmek değil.
adama bi sahne gösteriyorum, bakıyor bakıyor perspektifi hatalı diyor. tabi fıttırıyorum ben de. iki cihan bir araya gelse herhangibir 3d proğramında hatalı perspektif elde edemez. edebilen varsa gelsin elini öpeyim. kadın orantısız olmuş de kötü olmuş de mok gibi modellemişsin de eyvallah. ama bu tip şeyler deme bana.
saçtaki durum da aslında öyle. aslında hareketi yanlış değil sadece dediğim gibi ağır ve elastik. o yüzden çok savruluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yavu tamam ben de ona bişi demiyorum. nası bazı fotooraflar bile hatalı görünür ya.. işte ööle şeyler 3dde de oluyo. hatta bilinçli olarak gerçekdışı yapılan şeyler de var falan. uzun lafın kısası elastik bi laf bu onun için şeettim. sonuçta o sözler yanlış/rahatsız edici bişiler olduunu gösteriyo. ondan yani... onn için. şeetmiştim.. eöö. gidiyom ben..[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
yavu tamam ben de ona bişi demiyorum. nası bazı fotooraflar bile hatalı görünür ya.. işte ööle şeyler 3dde de oluyo. hatta bilinçli olarak gerçekdışı yapılan şeyler de var falan. uzun lafın kısası elastik bi laf bu onun için şeettim. sonuçta o sözler yanlış/rahatsız edici bişiler olduunu gösteriyo. ondan yani... onn için. şeetmiştim.. eöö. gidiyom ben..

Yuh..
Bu resimde hanim efendi son anlarini yasamis herhalde
O kafa o vucut. ve o ayaklar
hani esnek olmak baska. bu baska

Bu arada animasyon cok guzel olmus. Ellerine Saglik..Hernekadarda ben sac hakkinda bir problem gormemis olsamda (okadarda kotu dalgalanmiyorlar)
Devam
Sosyal ağlarda paylaş

Ahauhhu çok güzel (:
3dsmax kullandıysan
saçı shag hairlamı yaptın yoksa reactor veya simclothlamı?
bide karakter animasyonu icin biped kullandın degilmi hareketleri cok hos bence hastası oldum eline sağlık saçlar filan iyi bence bi tek ışıklandırma biraz zayıf kalmış...[signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...