Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bu şarkıyı dayımın eski kasetlerini dinlerken duydum çok hoşuma gitti ya. Cat Stevens'ın başka güzel şarkısı varsa yazarmısınız[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ilahi tarzinda calismalarina bakmak istersen yusuf islam diye arat. ayrica hemen hemen butun din hocalarinin bildigi heralde tek yabanci sanatci kendisi :) ayrica lady d'arbanville, morning has broken var guzel sarkilarindan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Eylül 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Divin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 -moonshadow -lady d'arbanville -cats in the craddle -father and son -peace train ...
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ahaha annem anlatıyodu bu adam müslüman oldu adı yusuf diye ehe doğruymuş demekki :) Yok Ayşe diye birisiyle evlenmiş falan[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Divin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 karakterini salla, müziği efsanedir babam ben çok küçükken dinletmişti ilk, o zamanlar da bayılmıştım..
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sık sık dinlediğim ve beni baymayan ender parçalardan bir tanesi.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 artık kafayı sıyırdı cat stevens... yusuf islam oldu.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Divin'in yazdığı cats in the craddle hayatımın şarkılarından.. süper. zilyon da cover'ı var. hatta biri ki cover'ını daha bir sevmiştim. ama şarkı süper.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sad lisa güzeldir[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Öne çıkan mesajlar