Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sadece elektrikli ızgaram var nası pişiriyim la bunu tavada falan nasıl olur acaba. Sabah uyandığımdan cevaplanmış görücem bunları.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bana sorsana ne soruyosun foruma ya. beyzikli tavaya az bişi tereyağı son COZZSZS 3 dakika bi tarafı sonra COSZOSZZSZS 3 dakika diğer tarafı.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 t-bone dediğin kasaptan aldığın 250 gr bonfile mi yoksa harbi harbi t-bone mu?
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 of sahibi geldi, artizlik yapcaktim...
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 evde anca nolur.com pişirirsin (lezzetli bi şekilde)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 önce bir demir madeni bulman lazım sonra demiri çıkartıp arıtmalı ve işlenecek kıvama getirmelisin. sonra bir kılıç dövmelisin evlat. dövdüğün kılıç ile kesebilmek için bir buzağı bulmalısın. buzağıyı beslemelisin. ... devamını sen bunları yaptıktan sonra anlatıcam
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aga 400-500 gr eti öyle tavada falan pişiremezsin az pişmiş değil çiğ kalır direk t-bone bu boru değil hiç kasma evde heeeee atarsın fırına garip bişey olur ama pişer yoksa götür bi yere pişirsinler sana sende ye
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ving says (3:57 AM): fail ne lan E says (3:57 AM): abi beyzikli tava yazmışın ben beyzik baharat mı diye sordum ving says (3:57 AM): SFDHOPKDFPKOSPKOSDFKOPHD ASJAHASHDHAHAHAHAHA E says (3:57 AM): DSHADHASDGASDGS
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 MEH BURSAYA GÖTÜREYİM O ZAMAN CAPS
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ya sen kanlı sevmiyon mu. olur o bırak türk aşçısını mı dinlicen dükkandan alıp yaptım ben evde dışı bişsin yeter. ha 3 olmasın 5 dakika olsun
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Abi evet Türkler tbone'u iyi pişirip piç ederler, sen vingthor'u dinle bence de
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adamınbiri said: aga 400-500 gr eti öyle tavada falan pişiremezsin az pişmiş değil çiğ kalır direk t-bone bu boru değil hiç kasma evde heeeee atarsın fırına garip bişey olur ama pişer yoksa götür bi yere pişirsinler sana sende ye elektrikli izgarada bisirip sonra azcik firina atsa olmuyo mu? ama ugrasilmaz gecenin bu vakti.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 heh çiğ et ye miden kurtlansın HIH aehfuaehufha canlarım benim çok pişirmekten bahsetmiyorum ben pişirememekten bahsediyorum lütfen laflarımı çarpıtmayın kaburga ile kovalarım sizi ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere saygılar.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 E says (3:59 AM): sil onu ving says (3:59 AM): anlaşalım E says (4:00 AM): anlaştık ving says (4:00 AM): abi buglu rpg npcsimisin? E says (4:00 AM): HAHAHAHAHAHHAHAHAHA sil.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 şimdi yapmicam manyak mısın lan
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adamınbiri said: heh çiğ et ye miden kurtlansın HIH aehfuaehufha canlarım benim çok pişirmekten bahsetmiyorum ben pişirememekten bahsediyorum lütfen laflarımı çarpıtmayın kaburga ile kovalarım sizi ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere saygılar. sahibi geldi! aşçı geldi
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adamınbiri said: heh çiğ et ye miden kurtlansın HIH aehfuaehufha canlarım benim çok pişirmekten bahsetmiyorum ben pişirememekten bahsediyorum lütfen laflarımı çarpıtmayın kaburga ile kovalarım sizi ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere saygılar. ayh pardon ben gastronomide staj yaparken pisirdikten soora sicak kalsin die kücük bi firina koyyodu. kafam karisti dfsh
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ben direk tecrübeden konuşuyorum afedersiniz billuruna kadar kendim yaptım yedim. iddia ediyorum karnivorizmden en çok anlayan üyeyim. hani inanmıyosan aç dexter falan seyret bari
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 acıktım :( http://t2.ftcdn.net/jpg/00/03/21/03/400_F_3210381_L1bUV1FGQwph4SSU0NOuISTyrjkd0N.jpg
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2 tarafıda mühürleyip fırına atıyorum, 30dk sonra hmmm
Öne çıkan mesajlar