Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatil bitti-okulum başlıyor-kafam karşık-canım sıkkın

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

bazılarımızkiler çoktan açıldı ama eh yarın benmide ve çoğumuznda okulu açılıor,onümzde yine bol koşturmalı bol kendimizi yırtmalı bir tyıl var,gerçi bu yıl benim için dahada ayrı,öss....
ben gidiyorum,iyok işte pcmi kaldırıorm gibi topcleri gördükçe korkuyorum bu ös olayından fln bakalım nolcak

uyumak istemioyrum,ne deshaneyi nede okulu seviyorum ve tatlde çokda mutlydum...

ama yinede beni dinleyen yok yarın okula gitceğez,kaçınılmassa zevk almaya bakcam,bütün hayatımda yaptıım gibi...

bana şans dileyin,bize şans dileyin,işte bekle beni hayat,bir doneme daha palur küldür giriyorum,lisemin son senesi...

heralde ergenilkteki bir gencin yaşması gerekn her problemi yaşayarak cat cut dalıyorum yeni eğitim senme,aşk acısı varmı var,aile sorunalrı var,var oğlu var

ne zamn büyüdüm bu kadar ben yaa?

uyumak istemiyorum,uyanınca okula gitmk zorunda kalacağım cünkü...

neyse,cümletyen hepimze hayrrlısı

içimi döktün rahatladım,okursanz ne ala...

teşekkürler,dogmeat[signature][hline]If you could see the lover in me
And we could join our hands together
If you could see how good it could be
We'll sing these stupid songs forever

Sosyal ağlarda paylaş

ben lisede okulumun bitmesini hiçbir zaman istemedim. Çevreye bağlı bir şey sanırım. Sınıfımda harika arkadaşlarım vardı. Hocalarımı ve derslerimi severdim. sabahları yeni bir şeyler öğrenme heyecanıyla okula gelirdim ki bu her sabah güler yüzlü enerjik ve hareketli olmana yetiyor. BEnim tavsiyem Sınıfında kendine çok iyi bir arkadaş grubu edin. Bütün sınıfla kaynaş(kız-erkek) ve dersi dinle. Dinle demekle sadece dinleyi kastetmiyorum. Öğrenmeye anlamaya çalış. Yani hocan "ışık küçük bir delikten çıkınca yayılmaya başlar" derse mesela neden oluyor diye kafa yor. Aklına geleni cart diye sor. Hatta abuk sabuk sorularını hiç çekinmeden sor ki bu bir üre sonra aklına harika sorular ve çok mantıklı fikirler getiriyor. Tabi bu da mutluluk(en azından benim için).
Sosyal ağlarda paylaş

Caranlothwen teşeklür ederimde çok iimser be yazıkalrın ehe
en herksle ii gcenen çok arkı oan bi insanım okulda zaten,cevrem ii dr kafa dengin insaarda var ama hocalrımz bize birşey anlatma hırsı içinde deelki,sanki kadın dersi düşüno,analıtr gider maaşlı devlet memuru işte,çok az hoca oğrenceilerini onemsio benim oklumda hocalr kötü disiplin sitemi berbat fln fln

neyse artık yatcam canım ıskldı ükü iraz uyum yarın sdonçalrını bildrirm ilk günün

okula gimk istemio moarlerim 0a yakın[signature][hline]If you could see the lover in me

Sosyal ağlarda paylaş

benim de bir ay var daha 4 ekim oh oh ne güzel =)
okulu açılanlara başarılar dilerim, lisenin keyfini yaşayın.
benim gibi kayda gidip üstünde fakülte ve bölü mayzan kimliği elinize verince bi garip oluyosunuz ulan ben ne zaman bu akdar büyüdüm diye.
lisede sefkliniz varsa ve bi dönem alttaysa ve yemek tenefüsünüz aynı değilse; yemek yemeyin onunla vakit geçirin. mezun olduktan sonra haftada bir maksimum 2 defa görüşebileceksinzi çünkü...

defterlerinizi kaplamayın ama kitaplarınıza iyi bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caranlothwen, 13 Eylül 2004 00:37 tarihinde demiş ki:
ben lisede okulumun bitmesini hiçbir zaman istemedim. Çevreye bağlı bir şey sanırım. Sınıfımda harika arkadaşlarım vardı. Hocalarımı ve derslerimi severdim. sabahları yeni bir şeyler öğrenme heyecanıyla okula gelirdim ki bu her sabah güler yüzlü enerjik ve hareketli olmana yetiyor. BEnim tavsiyem Sınıfında kendine çok iyi bir arkadaş grubu edin. Bütün sınıfla kaynaş(kız-erkek) ve dersi dinle. Dinle demekle sadece dinleyi kastetmiyorum. Öğrenmeye anlamaya çalış. Yani hocan "ışık küçük bir delikten çıkınca yayılmaya başlar" derse mesela neden oluyor diye kafa yor. Aklına geleni cart diye sor. Hatta abuk sabuk sorularını hiç çekinmeden sor ki bu bir üre sonra aklına harika sorular ve çok mantıklı fikirler getiriyor. Tabi bu da mutluluk(en azından benim için).

özendim ya
keşke senin gibi bi lise ortamım olsaydı =][signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 13 Eylül 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
uyumak istemiyorum,uyanınca okula gitmk zorunda kalacağım cünkü...

bende sırf bu yuzden uyumuyorum ama sabah gene okula gıdıces :(
sana ve tum öss nubilerine ba$arılar umarım ıstedgınız yerlerı kazanırsınız.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk günm kötü geçti,yeni bir sınıf acmışlar,o sınıfa attıalr beni BÜTÜN arkadaşlarımdan ayrı kaldım,kimseyle kaynaşamadım çünkü kimse kimseyle kaynaşmak istemedi sınfta zaten sadece gittler eski arklarının sınıfna,eski sınıfıma gitmeye çalşcam ama hadi bakalım...[signature][hline]If you could see the lover in me

Sosyal ağlarda paylaş

gittim okuluma bugün, hazırlıklar gelmiş, heyecanlı veliler falan her tarafta bıdk bıdık dolaşıyo. Yeni gelenler arasında bikaç çıtır :-P . Eski arklarımda gelmiş onlarlada dolaştık. Tabi saçlar barbarlarınki gibi, küpe falan okulda dolaşıyoruz. Hiç bu kadar rahat olmamıştım. Müdür beni görünce 2 saniye baktı sonra odasına gitti. fırça yemedim. kendimi çok iyi hissettim. cuma günüde gökçeadaya gidiyorum üniversite başlıyo.

Ama lise yıllarımı inanınki çok fazla özlicem. Arkadaşlarımı, öğretmenlerimi hatta sabahları içeri girerken yaşadığım yok sakal mış yok saçmış yok jöleymiş gibi stresleri bile özlicem. Müdürün odasına çaardığı anları, kızlarla dolaştığım bahçenin kuytu köşeleri, bekçi ramazan abiyi, kantini ama en en çokda tuvaleti özlicem. Çünkü o tuvalette arkadaşlarımla birsürü olay paylaştım, dedikodu, kavga olurdu orda toplanılır gidilirdi, kıza çıkma teklif edilicektir arklar sana orda moral verir falan..

AH AH LİSE BİTTİ... :(
Sosyal ağlarda paylaş

uninin bi bu avantajini sevdim suana kadar okul daa baslamadı çünkü :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Uff yaa bende okullar açılsın die dört gözle bekliodum ama sınıfımı görünce hayal kırıklığına uğradım...Bütün sayısal sınıflar 20-25 kişi biz tm sınıfı olaraktan 30 kişiyi tıkmışlar küçücük bi sınıfa herkes kendi aleminde ve birbirinden kopuk...
Eh bi de bütün yaz tm seçicem dedikten sonra ekip de yabancı dile giden bi arkadaşın yaptığı adilikte cabası...
Neyse böle başladı ama umarım güssel bi sene geçiririm...herkese başarılar.........Hayırlı uğurlu aynı zamanda da geçmiş olsun hepimize...:-(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...