titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Simdi ben ipad'e kılıf ve screen protector siparis ettim iki ayrı firmadan, screen protector 5 gunde geldi,ve shipment yapıldıgı an USPS'den tracking number ile postanın nerde oldugunu gorebildim kılıf'ı gonderen sirket ise 10 gun oldu sadece shipment ikonu var,tracking number ile postanın nerde oldugunu goremiyorum.su an mevcut degil gibi bisey diyor Adamlara 3 tane mesaj attım bu kılıfı yollayana,adamlar 3 cevabıda aynı noktasına kadar. Sizce posta geliyormudur? ve eger sorun varsa bu firmadan mı kaynaklanır yoksa USPS'den mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 5 günde gelen hızlı gelmiş bu işin normali 15-25 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Peki USPS'den niye tracking edemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ptt yurtdışı kayıtlı postadan takip edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Her ikisinide denedim,usps'De ptt'de böyle bir gönderi yoktur diye zırvalıyor. ebay customer supportta allah'a emanet,ulaşamıyorsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 heyecan yapmana gerek yok.bazen böyle aksaklıklar olabiliyor. Ebay support da yardım edemez.tracking numberi kayıt etmeyen posta şirketine napsın ebay. Bekleyin case açın falan der. Adamıda darlamaya gerek yok. 10-15 gün sonra gelir.bazen ptt de çıkmayan numara yurda giriş yaptıgında çıkabiliyor bazen ilk verildiği anda çıkıyor.usps gönderilerinde bu hep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Simdi ilk defa bir seyler aldımda,heyecan yaptım dedigine gore.Adama hatta tracking number update edilmez ise butun haklarımı arıyacagım,paramı geri verceksiniz dedim. Nese kısmet artık,bir de su screen protecter'ı kime taktırabilirim,nereler takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sen tak: http://www.youtube.com/watch?v=euIPR-yTZrE http://www.youtube.com/watch?v=AZTFd-9xWbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar