shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Çok bişey aramıyorum gerçi ama, istediğim özellikler şunlar : -Kamerası olsun, 2-3 mp olsa iyi -Ses kaydı yapabilsin, öyle kaliteli olmasına çok gerek yok -İnce/Küçük olsun, eli yüzü düzgün bi tipi olsun Aslında bu saydığım özellikler Nokia'nın eski modellerinde var ama bir türlü sıfır bulamadım. Bu modellerin sıfırını bulabileceğim bi site (ya da Ankara'da biyer) veya bu özelliklere sahip mümkün olduğunca ucuz bi telefon önerebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sıfır parasına ikinci el alsan bozulduğunda tekrar ikinci el alırsın paranın kalanıyla. ince hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 karanfil devamında ve sakarya'da fln telefon pazarları var kvk fln kasmayayım diyorsan, ucuza düşürürsün birşeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 samsung galaxy s 2 alabilirsin. çok ucuz görünüyor dışarıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bütçe ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 touchscreen? yoksa tuşlu? hem ucuz hem de küçük ve ince eli yüzü düzgün bir touchscreen bulamazsın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 htc hd mini var. ucuz kısmı hariç komple tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 minimum özellikli telefon falan derken bi vodafone 945 gördüm, baktım fiyatı da iyiymiş ona atladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar