yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şunu izlemenizi tavsiye ederim 2.el makine alımı konusunda: http://www.bascek.com/10295/ikinci-el-makine-alirken-nelere-dikkat-etmeli/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Baya faydalı bi video olmuş.Sorumun cevabını almış oldum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bişey değil makine alırken ve aldıktan sonra bascek.com'un altını üstüne getirmenizi tavsiye ederim bu arada baya iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bu arada okurken farkettim yav sen sanırım yurtdışından alışveriş yapmışın şubatta ne oldu geldi mi lensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evet sorunsuz bir şekilde beklediğimden hızlı gelmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benim alet de geldi :) oynamaya başladım,yanındaki çantası falan çok tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hadi hayırlısı =) o çanta olayı çok fena ya baya heteroseksüel bir erkek olarak bir bakmışsın çanta fetişizmin başlamış.. lowepro'dur şudur budur.. kamera çantaları hakkaten çok hoşuna gidiyor insanın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 IS nin ben görüntü açısından bir farkı olduğunu hissetmedim sadece IS olan 0.25m yaklaşabilirken IS olmayan daha uzakta kalıyor yakın çekimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar