Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ahaha şu an tam onu yapıyordum. lurielde görmüştüm. böyle daha iyi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yok la ben değilimdir benim evde vendor yoktu pek teleporter vardı haritanin muhtelif yerlerine admin yapmayınca ben yaptım :P ben askerdeyken devam ederseniz teleporterlarıma iyi bakın a dostlar hem götüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 server kayitli merak etmeyin, adam ederlerse acicam yine kaldigi yerden, bu sekilde fitil ediyor. en küçük degişiklikde oyuna giremiyon günlerce, stress yapiyo insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Luriel said: Yok la ben değilimdir benim evde vendor yoktu pek teleporter vardı haritanin muhtelif yerlerine admin yapmayınca ben yaptım :P ben askerdeyken devam ederseniz teleporterlarıma iyi bakın a dostlar hem götüm çıktı. aaa o mu senin evdi. valla çok sağol abi ben orada yatıp kalkıyordum artık helal et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Zaten amme hizmeti olarak yaptım abi yatay block limiti varmış aletlerin yoksa daha uzaklara taşıyacaktım. :) başına tabela koyun lurielin anısına diye Ahahahah amma dramatize ettim. Korkuom lan şaka maka yarın gg. :( ha gerçi İstanbul çıkmış neyi korkuyon diyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 korkulcak bi yanı yokda sıkılcan biraz, askercilik oynarsan zevklide olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 corruptionu nasıl engelliyoruz? normalde bloklarla çevirmiştim etrafını ama hardmode gelince blokları da aşmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Hallow yap piyasayı. Hallow'u geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ne güzel renkli ağaçlar gelmiş diyordum hallowmuş :D iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hallow da yayılıyor ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 zararı var mı hallowun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ikisinidne yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hallow sevimli bile sayılabilir. unicornlar, pixieler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 pixie'lerden potion yapıyorsun. birde yaptığın chloro farm'lar crimson olunca işe yaramıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 mobil versiyonuna da multiplayer gelmiş. wifi üzerinden 4 kişiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1 hafta sonra cikti 1.2.1.2 si serverin, eski haritayı yüklemedim, yeni boş server actim. giriş cikişlar serbest, toplaşıp boss falan kesersiniz bari, yada haritayı bitirirsiniz. 2-3 günde bi reset atarım, yeni map gelir. hiç yokdan iyi. paticik.nitrado.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 önceki map iyiydi. değil miydi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ya kurarız orayı yarin bi ufak değisiklik yine bekle 1 haftda, bu şekildeyken emek harçamak iştemiyorum, adam akıllı yaparlarsa devam etcem ordan ancak. toplaşın boss falan kesin işte, yeni harita dungeonu bitirin tapınagi bulun. orası birtince yeni bi harita koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 burda bulduklarınızı kendi map inize taşırsınız öylede iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Praetorian said: boss cagırılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 aa eklemiştim oysa. bakıyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Aynen bakarsan süper olur. Takılalım diyoruz az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 onuda değistirmişler yine. tek komutla veriyodum izni en son kaldırmışlar onu, bu patch de. belli bi standart yokki oyunda, server desteginde daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bu eklenen yeni boss larla ilgili kesin, patates olmuş ayarlar hep. bakıyorum hiç bi yerde bi şey de yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yok mu boss kesecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar