Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok la ben değilimdir benim evde vendor yoktu pek teleporter vardı haritanin muhtelif yerlerine admin yapmayınca ben yaptım :P ben askerdeyken devam ederseniz teleporterlarıma iyi bakın a dostlar hem götüm çıktı.
Mesaj tarihi:
Luriel said:

Yok la ben değilimdir benim evde vendor yoktu pek teleporter vardı haritanin muhtelif yerlerine admin yapmayınca ben yaptım :P ben askerdeyken devam ederseniz teleporterlarıma iyi bakın a dostlar hem götüm çıktı.

aaa o mu senin evdi. valla çok sağol abi ben orada yatıp kalkıyordum artık helal et :P
Mesaj tarihi:
Zaten amme hizmeti olarak yaptım abi yatay block limiti varmış aletlerin yoksa daha uzaklara taşıyacaktım. :) başına tabela koyun lurielin anısına diye Ahahahah amma dramatize ettim. Korkuom lan şaka maka yarın gg. :( ha gerçi İstanbul çıkmış neyi korkuyon diyebilirsiniz
Mesaj tarihi:
1 hafta sonra cikti 1.2.1.2 si serverin, eski haritayı yüklemedim, yeni boş server actim.

giriş cikişlar serbest, toplaşıp boss falan kesersiniz bari, yada haritayı bitirirsiniz.

2-3 günde bi reset atarım, yeni map gelir.

hiç yokdan iyi.

paticik.nitrado.net
Mesaj tarihi:
ya kurarız orayı yarin bi ufak değisiklik yine bekle 1 haftda, bu şekildeyken emek harçamak iştemiyorum, adam akıllı yaparlarsa devam etcem ordan ancak.

toplaşın boss falan kesin işte, yeni harita dungeonu bitirin tapınagi bulun.

orası birtince yeni bi harita koyarim.
  • Yeni Oluştur...