Promenader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Praetorian said: evet nitrado nun halletmesi lazim onu, benim yapa bilcem bi şey yok bekliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 dün atmiştim ticket, 'Çok yakında aktif olur.' denmişti. birazdan azar dolu bi tane daha aticam. minecraft kadar özen göstermiyolar terraria ya. http://i.imgur.com/vfPdeTq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 NeonNatural said: Server yeni versiyona taşınınca map yada çarlar değişcek mi? hayir bu server oldugu gibi kalcak her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oyunda bi problem var herhalde chestleri açamıyorum buldugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu son generate ettigim chestler acılmıycak haberiniz ola, bundan sonrakilerde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yeni patchle boss lootlarida güzelleşmiş.. luriel brain i kesti, vampir kostumu düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Server geldi mi alow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 evet geldi. bu arada 10 yeni life crystal 10 yeni statues 10 yeni de Trap eklendi dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Cheaz o dagin içindeki malikene senin galiba. korumaya aliyimmi orayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Aynen abi orayı chaz kasıyor. Sol tepenin içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bi onayını alımde yine, uğrastircak yapması cünkü istemiyom derse kalırım öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Luriel giydirdi kuşattı bügün bizi :P http://i.imgur.com/4tcKgo6.png pembeli olan benim. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 pembe kostumun adi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 prenses kostümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Akşam 8-9 arası Queen Bee ve doslarının saldırısı olcak bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bu haritadan sıkılırsanız yeni taze bi haritaya sehri copy/paste yapabilirim aklınızda olsun. ama sandik ve itemleriniz gider, evleriniz esyalariniz durur, yani şu anki sehiri evleri esyaları içinde bi sekilde yeni bi haritaya taşıyacam kabacası. hani olurda isterseniz diye yapmak zorunda diilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Yeni haritaya taşınınca single'dan eşya getirme olayı olsun. Edit medit. Gene full'lemiş herkes sdf, değişen bir şey olmuyor. En azından 24 saat oyunu oynamaya imkanı olmayanlarda karakterini yavaş yavaş geliştirir. 2 gün girmedim iş güç derdine, köylü gibi kalmışım. Böyle olunca çinli gibi en çok oynayan no.1 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 edit yapilabiliyormu varmi hilesi ? hiç araştırmadım o konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Deathblade said: Yeni haritaya taşınınca single'dan eşya getirme olayı olsun. Edit medit. Gene full'lemiş herkes sdf, değişen bir şey olmuyor. En azından 24 saat oyunu oynamaya imkanı olmayanlarda karakterini yavaş yavaş geliştirir. 2 gün girmedim iş güç derdine, köylü gibi kalmışım. Böyle olunca çinli gibi en çok oynayan no.1 oluyor. Şu doğru ya, ben de soğudum elimde silver axe üstümde parçalı armorla fıtı fıtı yürürken yanımdan uçan adam geçti ssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 benim evden helle ve sagdaki foresta yain teleporter var gitmek isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burak4897 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 blaxis geldi server çöktü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 neutrino said: Deathblade said: Yeni haritaya taşınınca single'dan eşya getirme olayı olsun. Edit medit. Gene full'lemiş herkes sdf, değişen bir şey olmuyor. En azından 24 saat oyunu oynamaya imkanı olmayanlarda karakterini yavaş yavaş geliştirir. 2 gün girmedim iş güç derdine, köylü gibi kalmışım. Böyle olunca çinli gibi en çok oynayan no.1 oluyor. Şu doğru ya, ben de soğudum elimde silver axe üstümde parçalı armorla fıtı fıtı yürürken yanımdan uçan adam geçti ssdfsdf ben komplekse girdim bıraktım multiyi. single takılıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Evimi kime verdiniz :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 dungeona da bi teleporter yapiyorum az kaldi o da biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Luriel said: dungeona da bi teleporter yapiyorum az kaldi o da biticek. cehennemde kazma işi bana göre değil :( başka yapcak bi görev yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar