Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terraria (2D Minecraftımsı birşey.)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

bu haritadan sıkılırsanız yeni taze bi haritaya sehri copy/paste
yapabilirim aklınızda olsun.

ama sandik ve itemleriniz gider, evleriniz esyalariniz durur,

yani şu anki sehiri evleri esyaları içinde bi sekilde yeni bi haritaya taşıyacam kabacası.

hani olurda isterseniz diye yapmak zorunda diilsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni haritaya taşınınca single'dan eşya getirme olayı olsun. Edit medit. Gene full'lemiş herkes sdf, değişen bir şey olmuyor. En azından 24 saat oyunu oynamaya imkanı olmayanlarda karakterini yavaş yavaş geliştirir. 2 gün girmedim iş güç derdine, köylü gibi kalmışım.

Böyle olunca çinli gibi en çok oynayan no.1 oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Yeni haritaya taşınınca single'dan eşya getirme olayı olsun. Edit medit. Gene full'lemiş herkes sdf, değişen bir şey olmuyor. En azından 24 saat oyunu oynamaya imkanı olmayanlarda karakterini yavaş yavaş geliştirir. 2 gün girmedim iş güç derdine, köylü gibi kalmışım.

Şu doğru ya, ben de soğudum elimde silver axe üstümde parçalı armorla fıtı fıtı yürürken yanımdan uçan adam geçti ssdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Deathblade said:

Şu doğru ya, ben de soğudum elimde silver axe üstümde parçalı armorla fıtı fıtı yürürken yanımdan uçan adam geçti ssdfsdf

ben komplekse girdim bıraktım multiyi. single takılıyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...