Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Göstermelik transfer klübün içini boşaltıyorlar diye tepki aldılar taraftardan...
Eldeki oyuncuları satıp yerlerini kiralık oyuncularla doldurmak mantıklı bu sezon için, ligde devam ederlerse sezon sonunda çok kötü durumda olmazlar, ha düşerlerse de zaten kiralık adamlar pek sorun olmaz temiz iş...

"Bu arada Aziz Yıldırım'ın yıllardır Fenerbahçe üzerinden para akladığını düşünüyordum, şu son hamleler biraz da benim fikrimi doğrular gibi oldu açıkçası, kombine satışında sorun yok,fenerium satışları patlamış durumda ama klüp ekonomik sıkıntıdan falan bahsederek önemli oyuncuları satıyor, anlaşılan Aziz Yıldırım'ın akladığı paralar Fenerbahçe için de önemli bi gelir kaynağıymış."

tırnak içindeki bölüm tamamen komplo teorisidir =)
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

"Bu arada Aziz Yıldırım'ın yıllardır Fenerbahçe üzerinden para akladığını düşünüyordum, şu son hamleler biraz da benim fikrimi doğrular gibi oldu açıkçası, kombine satışında sorun yok,fenerium satışları patlamış durumda ama klüp ekonomik sıkıntıdan falan bahsederek önemli oyuncuları satıyor, anlaşılan Aziz Yıldırım'ın akladığı paralar Fenerbahçe için de önemli bi gelir kaynağıymış."

biraz fesatlıktan olabilir o teoriler.dediğin gibi satışlar kombineler ortada fakat fenerin borsa değeri yerlerde ayrıca gelir olarak şl'den gelecek para hesaplanmıştır birden bir sürü açık oldu ayrıca küme düşme durumunda ne olacağı belli değil,olası bir kriz durumu için önlem olarak görüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Juventus kulübü oyuncusu Reto Ziegler in 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Juventus Kulübüne 600.000.avro kiralama bedeli, Reto Ziegler e ise 2011-2012 sezonu için 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.

of cok maliyetliymiş.

gerçi santos'a yılda net 2.5 milyon euro akıtıyoruzdur öyle bakmak lazım lol.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

para aklamak ne oluyor, bundan haberi var mı acaba bunu yazanın.
Sosyal ağlarda paylaş

8'e almıştınız iyi satmışsınız 7.5'a.

Yalnız Fenerbahçe napıyor ben hala anlam veremedim,normal transfer politikası mı izliyorlar yıldızları satıp takım mı küçültüyorlar belli değil, kiralanan sol bekin maliyeti santos'tan fazla :D
Sanki bi nakit sıkıntısı var onu çözüyor gibiler,bi yandan da sanki küme düşme ihtimaline karşı önlem alıyorlar anlamadım valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

FB 90'lara geri dönmüş, kendisine karşı iyi oynayan/gol atan adamı transfer politikası :P

Yalnız her ne kadar şu şike mike olayları yüzünden bayağı antipati kazansam da kriz yönetimine saygı duydum FB'nin. Şu zor durumda çok iyi yönettiler, satılacak adamları hemen ve iyi paraya okutup kadroyu da dengeli ve ucuza geri toparladılar. Niang 32-33 yaşında mı neydi, o yaşta üstelik de kulüp şu zor durumda akbabalarla boğuşurken 7.5'e satmak büyük olay. Diğer transferler de gayet iyi satıldı. Bi Lugano ucuza gitti, o da zoraki zaten sözleşmesinde madde vardı.

Tüm kara bulutlara rağmen aslında gayet yeterli kadro var fenerde şu an. Yobo kiralık ama geçen sene de burada olduğundan dolayı uyum muyum derdi yok. Geçen seneye göre çok kan kaybetmedi. En fazla kanayan yarasını tedavi edip iyi bi orta saha almaktan oldu.

Yalnız forvetlerini alacaklarına bi canavar sağ kanadı vardı o Young Boys'un onu alsalardı keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...