Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

zaten hiç bir başarısı olmayan (gs'yi yenmek harici) dandik bir kulübü yıllardır antipatik hale getirdiğiniz yetmiyormuş gibi, bir de üstüne yaptığınız şikeler ortaya çıktı. şikeci takımın taraftarı konuşacak yüzü nasıl buluyor hayret ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw
Sosyal ağlarda paylaş

ağzınızdan salyalar akıyor FB küme düşecek diye, ben her zaman yazıyorum yaptıysalar düşelim gerekirse de hayatının sonuna kadar çıkmasın o işi yapan insanlar ama burada gelip geçen sene ki performansınızdan sonra kümeye FB diye ağlamak saçma tabi sizin yol daha şerefli ama kişilerin yediği haltlar kurumları bu kadar etkilememeli birde yasa çıkmadan öncesine kadar hell yeah teşvik primi varken yasadan sonra hell no its srss business moduna girmekde ayrı bir ironi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu adam şikeyle 17 de 17 yaptırırken takıma efsane başkan, yakalanıp da takım küme düşsün denince kişilerin yaptıkları klübü bağlamamalı.
Şu olay başladığı günden beri ağzında salya olan tek kesim de Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı.
Saldırmadığınız hiçbiyer kalmadı kuduz köpek gibi hükümetten medyaya,savcıya,polise,rakip takım taraftarına,başkanına ne bulduysanız saldırdınız...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Yahu adam şikeyle 17 de 17 yaptırırken takıma efsane başkan, yakalanıp da takım küme düşsün denince kişilerin yaptıkları klübü bağlamamalı.
Şu olay başladığı günden beri ağzında salya olan tek kesim de Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı.
Saldırmadığınız hiçbiyer kalmadı kuduz köpek gibi hükümetten medyaya,savcıya,polise,rakip takım taraftarına,başkanına ne bulduysanız saldırdınız...

gs ve bjk ts'de mi satın alındı,yandaş medyada bile sadece 2 tane maçla ilgili şikeyi konuşurken böyle saçma sapan şeyleri yazıyorsunuz sonra ağzından salyalar saçan biz oluyoruz ?
bu yıl çok ezildiniz,gs üzerine yapılan bank asya muhabbetlerini kaldıramadığınız belli elbet fenerbahçenin de kötü bir sezon geçirip benzer şakaları yapacağınız günü beklediniz ama bu kadar erken beklemediniz heralde overload oldu hazımsızlığınızı ve acılarınızı nefret ettiğiniz akp hükümetinin medyasını arkanıza alıp abuk subuk argümanlarınızla kusmaya başladınız.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Yani az çok türkiye gündemini takip eden bir kimse bu olayların SADECE sportif olduğunu düşünemez zaten. Fenerbahçe'nin küme düşmesi için sizin tabirinizle Ağzından salya akan insanların bile kabul ettiği bir durum.

9 Aydır yürüyen bir araştırma sürecinin Üstelik Ergenekon savcıları tarafından yürütülen bir sürecin Lig bitimi yerine beklenip seçim sonrasına ertelenmesi nekadar mantıklı ?

Yada kaçınız biliyor geçtiğimiz hafta içinde Kürdistanın bağımsızlığını resmen ilan ettiğini ?

Suriye İsrail savaşı nedeniyle Deniz sıkıntısınıda çözüp iran ırak suriye Türkiye'den toprak bütünlüğü yaratıp kendilerini verigden muaf ettiklerini ?

Uluslararası haritada Resmi sınır çizildiğini ?

Türkiye ve Azerbeycan hariç dünyanın tüm ülkelerinin Kürdistanı Tanıdığını

Silvar baskınında dönen oyunları baskın başladıktan 45 dk sonra baskın var haberi verildiğini ve göz göre göre askerlerimizin kasti öldürüldüğünü ?

Tek görevi Telsizden haber vermek olan üstelik Yedeği bulunan Telsizcinin baskın bitimine yakın haber verdiğini ve bunun sebebi olarak yoğun ateş altındaydık haber veremedik gibi saçma bir açıklama yaptığını

Bakın ben burda şikenin olmadığını ve benzeri bir iddiada bulunmuyorum fakat şu an türkiye gündeminde çok daha önemli problemler mevcut. Türkiye - Kürdistan süreci şu güne kadar hiç olmadığı kadar kötü durumda. Ve bizler zaafımız olan sportif olaylarla oyalanıyoruz. Bunun akabinde bazı insanlar kendi kuluplerini dürüstlük abidesi gibi görüp burda ahkam kesiyor.

Siz gündeminizi Şike soruşturması yaptığınız sürece. Basının size yansıttıklarına önem verip asıl sorunları görmezden geldiğiniz sürece mevcut düzeniniz çok daha büyük hasar alacaktır. Burda Türk Futbolu Temizleniyor zırvalarını bırakalım. Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğüne odaklanalım. Süreç zaten kararlarla önümüze elbet gelecek ancak Türk milletini uyutmaya çalışanlara inat uyumamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu daha önce de tartışıldı bu konunun takip edilmesi diğer konuların takip edildiği gerçeğini değiştirmiyor.
Habertürk anasayfasında ilk 3 haber terörle mücadeleyle ilgili, sonraki 3 haber şike 7. haber başbakanın şikeyle ilgili açıklaması kalanı da magazin.
CnnTürk'ün anasayfasında 10 haberden sadece 1 tanesi şikeyle ilgili o da 10. haber.
ntvmsnbc anasayfasında 10 haberden sadece 1 tanesi şikeyle alakalı o da alt haberlerden bir tanesi o da bugün 3. dalga tutuklamalar yapılmasından dolayı yoksa dün o da yoktu.
internethaber.com da anasayfada yapılan 15 tane haberden sadece 1 tanesi şikeyle ilgili o da yine alt maddelerden birinde verilmiş.
kanal24'ün internet sayfasında yine 20'den fazla haber içerisinde sadece 1 tane şike haberi var.

Yılın bu zamanında zaten şike olmasa da haber sitelerinde anasayfada en az birer tane transfer haberi olurdu. Gündemi değişen tek medya spor medyası bunu da daha önce söyledik zaten.
Şu skandalın gündem değiştirmek için çıkarıldığını falan söyleyenler gerçekten dünyadan bihaber,çünkü gündemin değiştiği falan yok mesela ben şike haberlerini sadece paticikten takip ediyorum ^^

Şimdi şu okuduklarını bi hazmet,ondan sonra salyalar saçarak hükümete yada bilmiyorum artık bidahaki hedefiniz neresiyse oraya saldırmaya devam et.

Ha bir de madem türkiyede gündemin ne olduğu konusunda fikir beyan ediceksin en azından otur 1-2 saat haber kanallarını takip et ne konuşuluyor ne tartışılıyor neyin haberi veriliyor ondan sonra ahkam kes.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır o dönemde de haber kanalları kitlenmedi, sadece ntvspor kitlendi,ligtv bile yayınında ağırlıklı olarak kendi yayınına devam etti.
Ya haber kanalı izlemiyorsanız, ne bileyim gün içinde haberleri takip etmiyorsanız iddia etmeyin şöyle şeyler.
Bak şike skandalının patladığı hafta yayın akışını değiştiren tek haber/yorum/siyaset programı kanaltürk'teki Ters Cephe programı oldu ki onlar da daha çok işin siyasi boyutunu konuştular programda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunumuz şudur ki zaten olayların basına yansımaması. İstihbaratı , Medyayı elinde bulunduran bir İktidara sahibiz. Türk basınıyla yetinmeyip yabancı basınıda yakından takip eden biri olarak yabancı basının 2 yıl içinde Kürdistan'ı bağımsızlığı ilan etme durumunda olanlar sıralamasında 5. likten 1. liğe çıkarmış durumda kaldı ki bu Türk Basınına yansımamış bir detaydır. o yüzden Kanalları takip etmekle kalmayıp haftada ortalama 3 siyasi kitap bitirip aynı zamanda türk ve yabancı basınıda yakından takip ettiğimi belirtmek isterim. Zaten sorunumuz basına yansıması gereken şeylerin alt başlık olarak girmesi. Zaafımızdan dolayı bu tür haberleride görmezden gelmekteyiz bir çoğumuz gazete okumaya arka sayfadan başlayıp 5 sayfa okuyup kapatmaktadır. Bu şike olayıyla alakalı değil genel tavrımızdır. İşimize gelen haberleri okuruz. Basınımız , Medyamız bize yansıtmak istediği haberleri yansıtmaktadır. Ne demek istediğimi anlamaktan bile acizsin açıkçası

Ayrıca belirtmek isterim ki

Haberturk : 10 haberin 5'i şike 2'si Askeri 1'i yarı askeri yarı siyasi geri kalan 2'si Magazin haberi

NTVmsnbc : 1 Şike 1 Çatışma 1 Ekonomi 1 Yardım ve 1 Askerliğin kısalması haberi mevcut. Hani türkiyenin mevcut gündemine dair en ufak bir detayı geçtim başlık bile verilmemektedir

CNNTURK : 10 haberin 6 sını magazin niteliğindedir fakat geri kalan 4 haber konusunda en mantıklı yayını yapan kuruluş zaten CNNTurk'tür
Sosyal ağlarda paylaş

Kendinle çelişiyorsun şuan, ilk söylediğin ve futbol konusuyla ilgili olan konuyu son mesajında çarpıttığının farkındasın umarım.
Bak açayım demek istediğimi;
Sen dedin ki bu şike skandalı futbolla ilgili değil gündem değiştirme amaçlı.
Ben dedim ki bu şike skandalı gündem değiştirmekle falan alakalı değil sadece spor medyasında gündem yarattı çünkü önemli bir haber.Çünkü şike yapılmış gibi görünüyor,insanlar tutuklandı ve tutuklanmaya devam ediyorlar.
Sen dedin ki gündem değiştirdiler,ben dedim ki hayır gündem değiştirmediler aynı gündemde devam ediyor basın yayın organları bunu da örneklerle gösterdim.

Ve sen dönüp işi medyayı iktidar yönetiyor haberi yapılması gereken haberler yapılmıyor dedin.
Eminim sende farkındasın ki bu tamamen farklı bir tartışma konusu, anlattıklarının şike skandalıyla alakası yok...

Bir de madem siyasi kitap okuyorsun haftada 3 kez,sana tavsiyem bu tarz yayınları en azından 3 de bir oranında sahip olduğun görüşün karşıt görüşündeki yayınlara da ayırman olur. Böylece kendini tek taraflı fikirlerle doldurup karşıt görüşlü insanlara karşı bağnaz bi fikir sahibi olmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Kendinle çelişiyorsun şuan, ilk söylediğin ve futbol konusuyla ilgili olan konuyu son mesajında çarpıttığının farkındasın umarım.
Bak açayım demek istediğimi;
Sen dedin ki bu şike skandalı futbolla ilgili değil gündem değiştirme amaçlı.
Ben dedim ki bu şike skandalı gündem değiştirmekle falan alakalı değil sadece spor medyasında gündem yarattı çünkü önemli bir haber.Çünkü şike yapılmış gibi görünüyor,insanlar tutuklandı ve tutuklanmaya devam ediyorlar.
Sen dedin ki gündem değiştirdiler,ben dedim ki hayır gündem değiştirmediler aynı gündemde devam ediyor basın yayın organları bunu da örneklerle gösterdim.

Ve sen dönüp işi medyayı iktidar yönetiyor haberi yapılması gereken haberler yapılmıyor dedin.
Eminim sende farkındasın ki bu tamamen farklı bir tartışma konusu, anlattıklarının şike skandalıyla alakası yok...

Bir de madem siyasi kitap okuyorsun haftada 3 kez,sana tavsiyem bu tarz yayınları en azından 3 de bir oranında sahip olduğun görüşün karşıt görüşündeki yayınlara da ayırman olur. Böylece kendini tek taraflı fikirlerle doldurup karşıt görüşlü insanlara karşı bağnaz bi fikir sahibi olmazsın.
Çelişki nerde anlamadım ?

İstihbarat ve Medya'nın iktidarın elinde olması ile tamamen bağlantılıdır konuşulması gereken haberler yerine başka haberlerin konuşmasıyla pek bir çelişki göremedim açıkçası.Mevcut gündemimizde olması gereken haberlerin tamamı dış basında servis ediliyorken kendi basınımızda göremiyoruz.

Ayrıca şunuda belirtiyim Siyasi bir görüşüm tam anlamıyla bulunmamakta hatta özellikle görüşlerimle çelişen kitapları okumak bana kendi görüşümü yansıtan kitapları okumaktan daha büyük zevk vermektedir. Siyasi konulara girmesin ancak dediğim gibi CHP'li olmak için chpli değilim Akp'li olmak için akp'li değilim aksine ikisininde handikapları aynı şekilde ikisininde faydalı olduğunu düşünmekteyim. O yüzden aşırı sağcılık ve aşırı solculuk içindede asla değilim. Zaten siyasi olarak Solculuk ve Sağcılığı kullanan kurumlardan ziyade kendi görüşleriyle yenilikçi insanların daha başarılı olacağına inanan biriyim o yüzden ne benim düşünceme göre kitap okumaktayım nede benim görüşüme zıt kitaplar okumaktayım. Okuduğum herşeyde kendimden birşey elbet bulmuşumdur.

Ha biraz yalnış aksettirmişim kendimi mesajındanda onu çıkarıyorum. Katiyen şike taraftarı veya savunucusu değilim elbet karşısında olduğum olaylarda mevcut. Ancak olayların belli başlı kurumlara patlaması geçmişteki örneklerini aklamayacaktır. Benim tepkim birazda buna insanların kendilerini sütten çıkmış ak kaşık görmesine.

Yazdıklarımda senle alakalı kişisel asla değil. Ben burda Ergenekon savcısına küfür edip Şike savcısına övgüler yağdıran insanları yargılıyorum. (aynı kişiler olmasına ramen)

Ben burda Fanatik , Fotomaça sövüp onları kahraman gazeteler olarak gören yanar dönerleri yargılıyorum.

Ancak bir insanın burdaki Türk Futbolunu temizleme zırvalarından ziyade daha gerçekçi yorumlara saygı duyarım.

Evet bir şike vardır yada yoktur. Varolma olasılığıda kuvvetle muhtemeldir . Ancak insanlar sövdüğü kişilere saygı duyuyorsa (işte burda görüşler çelişkili olur işine geldiğine destek gelmediğine küfür yok böyle bişey)

Kaldı ki Tekrar ediyorum yukarda yazdıklarımı bizim önümüze konması gereken haberler konmazken okumak istediğimizi okumak istememizden ve benzeri herhangi bir sebepten gündemden çok uzak tutuluyoruz. Bununda birincil aracı şike davasıdır
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Çelişki şu ki zaten yapılıcak yayını hükümet belirliyorsa ve istemediği şeyi yayınlatmıyorsa, şike skandalıyla gündem değiştirmesine de gerek yoktur. Çünkü zaten gündemi kendi belirliyor diyorsun.
Bak bu basına yansıması gereken yerler zaten yansıtılıyor fakat satır araları seçiliyor bunların yerleri ve ülkemizin gözünün nereye gittiği sorun benim için. Bazı şeyler gizlenemeyecek büyüklükte olur bu büyüklülkeri anca düşüğe indirgersin yanına buna nazaran daha düşük gündem maddesini tepeye çıkarır asıl sorunu bu olarak aktarıp diğer büyük sorunu 2. plana koyarsın buda izleyici gözünden "haa önemli değil" hissi yaratır. Ben İletişim öğrencisiyim bizzat ders konumda öğretiliyor medya trickleri. Neyse öm'dan attığın mesaja ordan yanıt vericem yeteri ölçüde açıklayıcı olacaktır o konuda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...