montezaus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 EricCantona said: EricCantona said: Beyler üzgünüm ama sizin bu transfer yatar. ^^ Sow'un abisi stadı tesisi vs. gezip ev bile tutmuş, pek yatarı yok o işin. Islak imza için bekleniyor diye biliyorum ben, noter şahitliği falan gerektirdiğinden sıkıntılı o iş. Yobo geldiğinde havaalanında imzalamıştı, ondan sonra açıklamıştık mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 fizban said: fizban said: nihat özdemir, ben böyle bi açıklama yapmadım tarzında bişiler dedi, ama bu bildiğimiz ses kaydı olan bir şey, ve kıvırtmayı beceremeyen bir yeto kendisi aslında dimi ?var mı buna cevabı olan ? çünkü buna kaynak olarak bütün gazeteler hürriyet'i gösteriyor, hürriyet'i de nihat özdemir yalanlıyor. bu arada, ferit şahenk fenerbahçe başkanı olursa, forma almam, maça gitmem, galibiyete az sevinirim mağlubiyete üzülmem. bu kadar net. boz baykuş falan olurum. NÖzdemir sonradan Hürriyet'e tekrar ropörtaj verip yanlış anlaşıldım falan demişti. 58 konusunda Nihat Özdemir tek kalıyor zaten, yönetim ve Aziz Yıldırım değiştirilmemesini söylüyordu başından beri. Nihat arada RTEyle çıktığı Afrika gezilerinden sonra falan sapıtıp istifa mistifa ediyodu arada sırada ama sonradan kendine geldi o da. Ferit Şahenk olayında da daha temkinliyim ben. Bir defa haberi yayınlayan yer Habertürk. Listeyi de Sadettin Saran gibi, Hamdi Akın gibi isimlerle doldurmuşlar. Ali Koç bırakıyor deyip hükümete yakın duran Nihat Özdemir'le Cihan Kamer kafadan var yazmışlar. Ne ara hükümet kendine yakın yönetim getirmek hamlesini yapacak diye bekleyen camiaya Ferit Şahenk'i hedef göstermeye çalışmılar gibi duruyor bence. Ferit Şahenk gelirse hükümete değil Aziz Yıldırım'a yakın duracak şekilde gelir. En başta da Aziz Yıldırım'ın onayını alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na aday olmayı kabul ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 @montezaus aziz yıldırımın kendinden başka bi başkanı onaylıycaanı hiç sanmam ya. mahkum olsa, yine hapisten başkan adayı olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abdullah Kiğılı: Sow için 24 saatliğine getirmeye çalışıyoruz.Prensipte anlaştık.İş imzaya kaldı.İst.a geldıgınde imzalar atılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 "Ömer Temelli" said: Bir aksilik olmazsa sow persembe gunu gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Lille'in başkanı Michel Seydoux, Moussa Sow'un transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını doğruladı. Seydoux, sarı lacivertli ekibin, Sow için yaptığı öneriyi kabul ettiklerini söyledi ancak olası anlaşmanın içeriği hakkında bilgi vermedi. Transferin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Seydoux, sadece birkaç ayrıntı kaldığını, sağlık muayenesini de içeren bu sürecin ardından futbolcunun Fenerbahçe'de forma giyebileceğini kaydetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Çarşamba Perşembe Cumartesi Pazar Haftanın panoraması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Cuma da boksörleri Trabzon'a yolluyormuşuz, bileğinize kuvvet aslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ben imzayı görmeden sevinmem,ne kaybettiysek son dakikalardan kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 "Sow yarin oglen 4 gibi Sabiha Gokcen havaalanina inecek. Bugun saat 14'te ozel bir ucak Sow'u almak icin Ekvator Gine'sine gitti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 "senegal'in gruptaki son maçi 29 ocak'ta... dia ve moussa sow muhtemelen 5 subat'taki besiktas derbisinde kadroda olurlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 oha senegal elenmis, super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Senegali paketlediler..Harika oldu. Beşiktaş'a yetişicekler aynen dia ve sow. Çok keyifli bir maç olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ilk maci mi olucak besiktas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sow beşiktaş maçına yetişir , egemen tokatlayınca gs maçından mahrum kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 krasic fotomaç haberi gibi bişey çıktı heralde var mı bir gelişme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Krasic kiralanır gibime geliyo.. Fazla bi muhabbet yok konuyla alakalı gerçi arada bir yazıyolarda.. zaten şurda kapanmasına 1 hafta var transfer sezonunun.Bu haftasonu çözdük çözdük çözemedik " shaqiri mode: on " olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 liverpool diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Gazetelerde Fenerbahçe'nin transfer haberlerini okudukça gülüyorum. bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir. haftalardır bir sow yaygarası. geliyor, gelecek, eli kulağında. taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor. sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. sow mow gelmiyor. gelmez. gelemez. sow dedikleri şu sıralarda Fransa'nın en popüler adamlarından biri. geçen yıl real madrid'in transfer listesinin en başındaydı. canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, barcelona'nın elinden beckham'ı kapan real madrid bu sow'u alamadı. şu anda da hem real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım sow'un peşinde. ancak onlar da alamıyorlar. bu yüzden sow'un fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor. http://www.gooalissimo.com/wp-content/uploads/2011/03/fatihaltyayl4ke11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sow'u da iki dakkada alex yaptınız sonra millet guti ile alex'i kıyaslayınca kızıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bala bak ya beleş gruptan çıkamamış Senegal. Fildişi de elense de Eboue'ye kavuşsak, gerçi adamların ölüsü final yapacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 "Sow degisiklik: Ekvator Gine'sinden tsi ile 13'te hareket etmesi planlanan Sow 23'te Sabiha Gokcen'de olacak.. Geri donmeyebilir!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 "Son dakika..! Moussa Sow, sağlık kontrollerinden geçmek ve Fenerbahçe ile anlaşma imzalamak için yola çıktı. (Eurosport)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar